PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da veruje u dobru nameru stranih posrednika u međustranačkom dijalogu, ali da će se tek videti u kom pravcu će se on razvijati i dodao da on kao predsednik neće moći da bude tamo gde su stranci.

Biljana

24.04.2021. 16:34

Vucic nikad nije dovodio u pitanje dobre namere stranih posrednika na koje se pozivaju pojedinci iz opozicije, ali jednostavno smatra da nema potrebe za njihovim angazovanjem i ja se licno slazem sa njim.

Milos

24.04.2021. 16:35

Niko ne smatra da se stranacki dijalog ne treba voditi, bas naprotiv, vazno je cuti predloge svih strana, ali trebaju da zahtevi budu realni i ostvarljivi, a ne apsurdni.

Tanja

24.04.2021. 16:37

Vučić se maksimalno zalaže za fer izbore, spreman je da čuje sve predloge i sigurna sam da će da prisustvuje zakazanom pregovoru vlasti i opozicije samo ako mu silne obaveze to dozvole.

buki

24.04.2021. 17:17

E vala Vučiću, svaka čast! Malo li je što moraš po belom svetu da slušaš kojekoga i koješta, nego još treba ta zapadna gamad da ti soli pamet u našoj Srbiji, dok prikriveno i otvoreno sve čine da i ovde na vlast dovedu svoje pulene. Ti njihovi su već vladali u Srbiji i kad pođu, mogu slobodno da ih povedu sa sobom, jer ih ovde narod više ne želi.

Ivana

24.04.2021. 18:06

Predsednik Aleksandar Vučić zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države, jedini koji želi da ekonomski osnaži našu državu, jedini koji želi da građani Srbije žive bolje. Srbija se na pravom putu razvoja.