"NEKO MORA DA ZAVRŠI U ZATVORU": Vučić o optužbama na račun Palme, Lečića i Aleksića

Novosti online

23. 04. 2021. u 20:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u Dnevniku RTS i između ostalog govorio o optužbama za seksualno zlostavljanje i slučajevima Mika Aleksić, Branislav Lečić i Dragan Marković Palma.

НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ: Вучић о оптужбама на рачун Палме, Лечића и Алексића

Foto: Pritnskrin

Predsednik je istakao da do sada nije hteo da govori o ovoj temi jer to nije posao za politiku već za nadležne organe - sudove i Tužilaštvo.

- Srbija se podelila po tome ko je silovao a ko nije, nisam do sada hteo da se izjašnjavam po tom pitanju. To su suviše teške optužbe - rekao je Vučić i dodao:

- Kada vidim da se političari uključe u te priče, utroba mi se okrene.

Kao što je i Palma rekao, neko mora da završi u zatvoru, ili Marković ili onaj ko je to rekao. Ako se pokaže da je istina, biće jezivo, a ako nije biće još jezivije.

Šta će da kaže Marković posle svega svojim unucima. Politiku ostavite po strani, a zaštićenih nema.

Samo pitam ko će da mu vrati život ako optužbe nisu istinite. Bio sam četiri puta u Jagodini, ali mi nikada niko nije doveo devojke i žene. Ništa to ne mora da znači, ali opet kažem da je sve na policiji i Tužilaštvu - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

buki

24.04.2021. 17:44

@Nikola - Odakle Vama, a i mnogima ideja da se optužbe iznose u političke svrhe? Po tome bi svaka optužba javnih ličnosti bila kvalifikovana kao takva. Slažem se da podnosioci optužbe moraju imati dokaze ili ih u protivnom očekuje kazna, ali nikako da to ima bilo kakve veze sa politikom.

Zdravko

24.04.2021. 01:32

Isti taj Palma je šest godina bio u vlasti sa onima koji ga danas najviše napadaju a sedam godina je podržavao Djilasa na mestu gradonačelnika Beograda.