PETKOVIĆ OBJAVIO: Ovo je naslovna strana Albanskih medija koji se zahvaljuju Jeremiću jer je obezbedio nezavisnost tzv. Kosova (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2021. u 14:12

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković napisao je na svom Tviter profilu da je pre osam godina, potpisivanje Briselskog sporazuma, Beograd sprečio progrom srpskog naroda sa KiM, dok se sadašnji lider Narodne stranke Vuk Jeremić pre toga potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedi nezavisnost takozvanog Kosova.

ПЕТКОВИЋ ОБЈАВИО: Ово је насловна страна Албанских медија који се захваљују Јеремићу јер је обезбедио независност тзв. Косова (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Pre 8 godina Beograd je dijalogom i sporazumom sprečio novi pogrom srpskog naroda sa KiM. Prethodno se Vuk Jeremić potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedni presudu da je nezavisnost tzv Kosova u skladu s međunarodnim pravom. Molim vas, nemojte više da nam pomažete - napisao je Petković.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

prellee

19.04.2021. 15:10

Naivko-političar koji je jedino što od prava naučio, da piše tužbe protiv priznanja KiM. Velika greška i ogromna šteta za Srbiju. Mislio se igrati prava sa Zapadom? Nije shvatio da se mora putovati po svijetu, objašnajvati državnicima svoja pozicija i svoja istina, moliti svjetske velike državnike da ulažu u Srbiju, da se neprekidno sastaje sa njima, da vodi akvinu politku Srbije, a pravo će onda DA DOJDE ZA SRBIJU.On sjeo u office i NAPISAO TUŽBU, stručnjak nema se šta! Nikad ovakvom nabusitim političarima ne treba dozvoliti da se bave politikom i da zauzimaju visoku poziciju u državi. Nedorasli vremenu, poziciji, ne razumiju ništa u ŽIVOTNOJ praksi, osim onoga malo što su na fakultetu naučili, bilo to Brčko, Beograd, Oksford ili Kembriđ.

Vatro Marx

19.04.2021. 16:36

Nemogu vjerovati da takvih políticara ima u Srpskoj Vladi. Takve treba otkaciti pod hitno, izbaciti iz Vlade nije mi jasno kako se moze pojaviti pred narodom, tko ce za ovakve glasati.

Naki

19.04.2021. 16:49

Prvo se zahvalite milosevicu I njegovim koalicionim partnerima radikalima sto je izazvao bombardovanje posle potpisao kapitulaciju I povukao vojsku I policiju sa kosova