SRAMNA izjava nemačkog ambasadora u Beogradu, Tomasa Šiba, da je trebalo bombardovati Srbiju 1999. godine da bi se sprečio genocid, predstavlja vrhunac cinizma i nastavak kampanje pojedinih zapadnih zemalja da se srpski narod proglasi za genocidan, izjavio je danas predsednika Srpske narodne partije dr Nenada Popovića.

solo

08.04.2021. 12:38

Bogami nas predsednik Vucic se suvise povlascuje Nemackoj a zna kako smo prosli i sta su nam sve uradili u prvom i drugom svetskom ratu i sad nas osudjuju ti sami "fasisti"da smo genocidan narod. Mozda mu Vucic odnese jedan od njegovih Vitaminskih Paketica i procisti psihu tom jadnom Tomasu sa slikama o konc logorima i ubijanjima po celoj Srbiji,Evropi i svetu.Taj ce Tomas biti smenjen kad tad i nasi predsatvnici ne bi treablo da posecuju Nemacku Ambasadu za dogledno vreme. Ovo je samo jedna od Mentalnih provokacija Thomasa i njegove zemlje koja radila na podrivanju nase zemlje svih ovih godina da bi ojacala Hrvate i Albance za neki sudnji dan koji nas ceka..Ali mi cemo biti superspremni za to i onda nam granice nece biti vise vazne.

ZA IZVINJENJE JE PREKASNO

08.04.2021. 12:44

Dajte mu 24 sata vremena, nek spakuje kofer i propratite ga do Race, neka ide u Sarajevo gde je naucio lajat o srbime, dok je sluzbovao u okupiranij Bosni.

Salebre

08.04.2021. 16:32

Bravo!!! Konačno se Srbi javljaju! Koliko smo čekali na to, nema propust-neka idu "zapadnjaci" iz zemlje i neka tamo sanjaju maglu:Holywood! Bravo