ČANAK: Ne pitate se šta ima u Matijević viršlama pa ih jedete, a pitate se šta ima u vakcinama

Novosti online

07. 04. 2021. u 13:53

ЧАНАК: Не питате се шта има у Матијевић виршлама па их једете, а питате се шта има у вакцинама

Foto: Hepi TV printskrin

LIDER LSV Nenad Čanak kritikovao je antivakcinaše u jutarnjem programu TV Prva.

- Da se utvrdi da u vakcini postoji i vijagra i da garantuje sigurnu erekciju sledećih šest meseci, ja vam garantujem da bi procenat vakcinacije bio mnogo viši. Fajzer je proizveo i vijagru i vakcinu protiv kovida, pa kako to da niko ne pita šta je u vijagri, a svi pitaju šta je u vakcini? Kao da znaju šta je u Koka-koli, pa ne znaju! Kao da znaju šta je u Matijevićevoj viršli, pa ne znaju, a opet jedu - rekao je Čanak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Milos

07.04.2021. 14:29

Kazu antivakseri ima vskcina nuspojave. Procitajte upustvo svakog leka iz apoteke. Lekovi za pritisak, protiv bolova itd na svakom pise da su moguce odredjene nezeljene reakcije. Kazu antivakseri farmaceutska mafija hoce da nas pobije kroz vakcine. Zasto bi to radili? Pa njima je u interesu da vi prezivite sve ovo, da sutra mogu da vam prodaju druge lekove za vec standardne bolesti koje dolaze sa vremenom i staroscu. Zato i stoji propaganda za vakcine. Ne da bi vas cipovali, nego ekonomski im se ne isplati da ljudi obolevaju i umiru jer time gube sutrasnju klijentelu.

MATIJEVIC

08.04.2021. 11:18

@sara - Postovana,da price kolaju,i da su plod ovakih i slicnih. Pozivam Vas da posetite fabriku Matijevic,kao i farme da Vas upoznamo sa radom.Siguran sam da ce te posle toga ponovo biti nas kupac.

Mu

07.04.2021. 17:04

Koja demagogija... sta nam naprica... stvarno si pametan.... Sta je naopako da se pita i da se zna? A čemu već ono ti sluzis neso sve ove godine... ni to neznamo pa te svedno plaćamo.... trpimo

Mišo Peć

07.04.2021. 17:43

Čime je to Čanak zaslužio da ga vodite svako jutro kao mečku iz studija u studijo,možda zbog toga što je uporan u pljuvanju Srba i Srbije.