POVRATAK OLBRAJTOVE: Vučić otkrio kakav će uticaj na pregovore sa Prištinom imati ozloglašena američka političarka

Novosti online

20. 12. 2020. u 12:20

ПОВРАТАК ОЛБРАЈТОВЕ: Вучић открио какав ће утицај на преговоре са Приштином имати озлоглашена америчка политичарка

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić očekuje da će Medlin Olbrajt imati veliki uticaj na dijalog Beograda i Prištine.

Vucić je, povodom nezvaničnih najava da će se ozloglašena bivša američka državna sekretarka uključiti u dijalog, rekao da je ona važna ličnost u delu establišmenta Demokratske stranke u SAD i da je očekivano da će imati veliki uticaj na dijalog.

- Razgovaraćemo i borićemo se za svoje interese, neće nam biti lako. To je sve što bih mogao da kažem, a ako od mene očekujete rečnik uvreda, bio bih neodgovran i neozbiljan kada bih to činio - naveo je Vučić.

- Naš posao je da čuvamo naš narod na Kosovu i Metohiji, ali da budem iskreni i da čuvamo stabilnost i sigurnost Srbije - naglasio je predsednik.

Istakao je da on nema pravo da se igra i da daje neodgovorne izjave kojima bi uvredio najveću ili jednu od najvećih sila sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Srbijo Zuta kuco

20.12.2020. 13:19

Srbija ne pregovara sa Siptarima. Oni su instrumentalizovani. Da li iko veruje da je glupi Haradinaj sam dosao na ideju da uvede taksu od 100%?

Jana

20.12.2020. 14:16

Znamo kakvo je mišljenje Olbrajtove i šta ona očekuje od nas, ali kolika god bila njena mržnja prema Srbima, neće nas naterati da odustanemo od svog naroda i svojih svetinja na KiM.

Nn

20.12.2020. 23:40

Kakav god ona uticaj da ima pravdu i istinu ne moze pobediti, a ni istrajnost i upornost Srbije da se bori za interese srpskog naroda i teritorijalni integritet.

Princip

21.12.2020. 13:38

Uveren sam da će Srbija uspeti da odoli svim pritiscima koji nas očekuju u budućnosti, a koji će sasvim sigurno biti ogromni. I da nikome neće dozvoliti da je ponizi.