VRŠILAC dužnosti kosovskog predsednika Vjosa Osmani zatražila je danas u razgovoru sa predsednikom Albanije Iljirom Metom u Tirani da Albanija u skupštini usvoji rezoluciju kojom se „osuđuje srpski genocid“.

Komentari (4)

Ivan

16.12.2020. 20:31

Ja još uvek nemogu da shvatim te albanske političare na KIM,borili su se za vlast,a usput proterali 300 000 Srba,dobili vlast,pa organizujte se i učinite nešto za svoj narod. Prijatelji Srba otvaraju fabrike po centralnoj Srbiji a gde su vaši prijatelji? Nemate vi prijatelje,već samo plaćenike koji su na izmaku ovozemaljskog života. Vidimo ih ovih dana ,sve ličote-poslednji trzajevi. A što se tiče nezavisnosti,pročitajte istoriju srpskog naroda pa ćete naučiti kako se dobija nezavisnost....Žao mi je vaše dece ,što vi neznate da ih sada za budićnost sačuvate. Srbija vam nikad neće dati teritoriju,a vlast hoće,vi to ne razumete..

Beli

18.12.2020. 09:36

Albanija i snazan glas, aj ne budi smesna. Uobrazavas neku velicinu, politicki si nepismena ostrascena i bahata..ako dobro procitas komentare Radosa i Ivana sve ce ti biti jasno, al vi ste poznati lazovi i manipulatori..nikada necete biti svoj na svome..uostalom na tudjem ste!!

Beba

18.12.2020. 10:37

Istina je jedna:"Nad Srbima su tri genocida izvršena za jedan vek i to od strane Hrvata, šiptara i muslimana" Drugi genocidi ne postoje, sve druge priče su izvrtanje istine i laži!