IZBORI u SAD nisu sudski završeni, a da bi se prejudicirao Džo Bajden u Beloj kući, cela demokratska kompanija bivših kadrova okupila se srećna da može opet da maltretira Srbiju i da ostvari interese koje nije uspela u prethodnih 20 godina - čak ni pod bombama. Ipak, to je račun bez krčmara, jer oni još nisu u prilici čak ni da odlučuju.

Komentari (7)

Soko

13.12.2020. 22:30

Nije mi jasno ako po njihovim zahtevima okrenemo leđa Rusiji i Kini,dali to znači da će oni svi na zapadu povući priznanje Kosova i Metohije.Pa ako to nije njihov plan mi bolje da se sami poubijani ako okrenemo leđa prijateljskim zemljama.Ako oni budu vršili pritisak na nas kako se priča odmah nastaviti lobiranje kod zemalja koje su priznale nezavisnost da povuku ili blokiraju svoju odluku.Verujem da će naša politika na svim poljima nastaviti ovim pravcem a određene promene mogu da se naprave samo ako to oni naneki način isprovociraju.Hvala bogu ima nas nisu nas uništili a i imamo sa čime.Olbrajtova i njeni fosili neće još dugo,oni su već avanzovali ka putu u pakao.

Jagoda

13.12.2020. 22:37

Lepotice prvo zivela siu Srbiji i poznajes cud Srpskog naroda pa zar ti nije jasno da mi na tvoje bljuvotine odgovaramo gospodakim smehom. Ja bih ti posavetovala da ako nisi do sad pobrines se za svoju vecnu kucu sit o brojis Good luck.....

Voša

13.12.2020. 23:04

Danas se ratuje ekonomijom zatvore slavine udare ti sankcije i naprave bedu od tebe ako pogledamo prvih pet ulagača u Srbiju ne kreditori sve vam je jasno da Kine i Rusije nema među prvi pet

vladimir

13.12.2020. 23:45

Razborito g. Drobac ali je problem što "drugorazredna" srbija i nova /stara/ administracija amerike, tu POBEDU Miloševićeve Srbije iz 1999 godine vidi kao poraz, jer taj poraz i ŽELI, a ne vidi da agresori /19 članica NATO/ nisu stupili ni korak na našu teritoriju, ni pedalj zemlje nisu osvojili kako su obećavali! A znate zašto /Milošević je bio diplomata/ zato što smo ne samo BOLJI nego i JAČI od njih! Oni NESMU da se "frontovski" sukobe sa nama! Čuveni "apači" helikopteri jedva su prilazili na kilometar od naše granice, a gaće ŽUTE do ušiju! Imali smo najbolje vojne starešine, koje Amerika NIKADA neće imati, i porazili smo ih, jer Kumanovski sporazum /ne kapitulacija/ je pod jurisdikcijom SB UN i rezolucijom 1244, i dok Srbija ne potpiše nezavisnost Kosmeta, sve je bezvredno! Možete je "proglašavati, zloupotrebljavati ...." nema od toga ništa! Izdržaćemo ta iskušenja, jer kroz istoriju "vraćali" smo DRŽAVU /solunski front/ a ne pokrajinu - SRPSKU svetinju! Zaboravite na "državu kosovo" i upamtite, napravili ste ogromne zločine u Srbiji i ne pokušavajte da ratujete protiv nas - izgubićete i TREĆI put! THE END i ENDE!

Rile

14.12.2020. 00:29

Svaki dan su gubili avione,bespilotne letelice,spasilacke helikoptere pune marinaca to su i Rusi objavili imali su brod na jadranskom moru koji je sve to belezio,samo sto to nasi ne smeju da objave ali kako vreme prolazi istina izlazi na videlo.Sramota je objaviti kako ih je jedna mala Srbija isprasila po turu.

ivan

14.12.2020. 01:18

Tacno je da nismo vojno porazeni,samo smo na zalost pristali na sve njihove zahteve.Nama Srbima hrabrosti ne manjka,to smo dokazali,samo nas unistavaju nasi politicari.Rat nismo izgubili,ali nam je na Merdarama postavljen prvo punkt,a posle i administrativni prelaz.Ako ce vec da nas ponovo bombarduju,dajte da udjemo na Kosovo,pa makar casno da poginemo,a ne da se uvek klanjamo pred ovim "demokratama".

milosbaniceviccucaqgmajlcom

04.01.2021. 21:36

Rusija I kinaa Kina I Rusija Iran Sirija egipat Kipar vijentam venecuela bolivija vjerujem I indijaje Na nasoj strani , treba navrijemese Obezbijeditise I doves jednu jaku Bazu vojske u nis Ili Bujanovac Da budu Uz nas drugog spasa Nema .