NA ČELU DRAGANA MILADINOVIĆ: Izabran novi Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu

Novosti online

12. 12. 2020. u 16:33

POLITIKA Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije prisutna je u Kovinu više od deceniju i po i ona je duboko ukorenjena među građanima opštine Kovin.

НА ЧЕЛУ ДРАГАНА МИЛАДИНОВИЋ: Изабран нови Општински одбор Јединствене Србије у Ковину

Foto: JS

Toj politici, koju su tada u Kovinu ustanovili Dragan Marković Palma i pokojna Zora Miladinović, građani veruju i nikako ne može biti vlasništvo jednog ili dvojice sitnih političkih profitera i izdajnika, a dokaz za to je da smo u najkraćem mogućem roku, za 15 dana, formirali novi Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu. Takođe, ono što su izjavili dvojica, sada već bivših članova Jedinstvene Srbije u Kovinu i političkih profitera, a su dva mesna odbora Jedinstvene Srbije i to u Deliblatu i Skorenovcu napustila Jedinstvenu Srbiju, nije tačno i oba ta mesna odbora kao i svi drugi na teritoriji opštine Kovin su ostali u Jedinstvenoj Srbiji i mi kao stranka nismo imali nikakvu štetu odlaskom ta dva politička profitera, naprotiv - izjavio je danas u Kovinu, narodni poslanik i portparol Jedinstvene Srbije, Života Starčević, nakon izbora novog rukovodstva Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu. 

Za predsednika Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Dragana Miladinović, a za potpredsednike Zoran Konstantinović i Ivan Milutinović.

Za predsednicu Aktiva žena Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Vesna Dani, a za predsednicu Podmlatka Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Marija Dani. Pored Starčevića, izboru novog rukovodstva Jedinstvene Srbije u Kovinu prisustvovao je i potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Đorđe Kosanić, kao i rukovodstvo Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković