NA ČELU DRAGANA MILADINOVIĆ: Izabran novi Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu

Novosti online

12. 12. 2020. u 16:33

НА ЧЕЛУ ДРАГАНА МИЛАДИНОВИЋ: Изабран нови Општински одбор Јединствене Србије у Ковину

Foto: JS

POLITIKA Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije prisutna je u Kovinu više od deceniju i po i ona je duboko ukorenjena među građanima opštine Kovin.

Toj politici, koju su tada u Kovinu ustanovili Dragan Marković Palma i pokojna Zora Miladinović, građani veruju i nikako ne može biti vlasništvo jednog ili dvojice sitnih političkih profitera i izdajnika, a dokaz za to je da smo u najkraćem mogućem roku, za 15 dana, formirali novi Opštinski odbor Jedinstvene Srbije u Kovinu. Takođe, ono što su izjavili dvojica, sada već bivših članova Jedinstvene Srbije u Kovinu i političkih profitera, a su dva mesna odbora Jedinstvene Srbije i to u Deliblatu i Skorenovcu napustila Jedinstvenu Srbiju, nije tačno i oba ta mesna odbora kao i svi drugi na teritoriji opštine Kovin su ostali u Jedinstvenoj Srbiji i mi kao stranka nismo imali nikakvu štetu odlaskom ta dva politička profitera, naprotiv - izjavio je danas u Kovinu, narodni poslanik i portparol Jedinstvene Srbije, Života Starčević, nakon izbora novog rukovodstva Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu. 

Za predsednika Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Dragana Miladinović, a za potpredsednike Zoran Konstantinović i Ivan Milutinović.

Za predsednicu Aktiva žena Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Vesna Dani, a za predsednicu Podmlatka Jedinstvene Srbije u Kovinu izabrana je Marija Dani. Pored Starčevića, izboru novog rukovodstva Jedinstvene Srbije u Kovinu prisustvovao je i potpredsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Đorđe Kosanić, kao i rukovodstvo Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)