MILANOVIĆEV LAPSUS predmet šale u svim hrvatskim medijima

Tanjug

16. 09. 2020. u 08:43

МИЛАНОВИЋЕВ ЛАПСУС предмет шале у свим хрватским медијима

Foto Tanjug/HINA

LAPSUS predsednika Hrvatske i vrhovnog komandanta Oružanih snaga RH Zorana Milanovića snimila je sinoć RTL televizija, a preneli su svi hrvatski mediji.

Naime, on je napravio omašku objašnjavajući svoj stav da je u Hrvatskoj vanredno stanje, stanje prirodne katastrofe, kao i u celoj Evropi.

-U Hrvatskoj je de facto vanredno stanje. To nije ratno stanje. To od početka naglašavam. Plašili su nas vanrednim stanjem, ali mi, kao i cela Evropa, živimo u vanrednom stanju. To nije normalno stanje. I upravo zato u takvoj se situaciji primenjuju posebne mere, i to je sve. Ratno stanje je nešto sasvim drugo. Ovo je sr**je - stanje - prirodne katastrofe-rekao je Milanović.

Milanović je na Plesu, u kasarni 91. vazduhoplovnog krila “Pukovnik Marko Živković” prisustvovao svečanom dočeku 12. hrvatskog kontingenta iz misije podrške miru Resolute Support u Avganistanu i tom prilikom se obratio novinarima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bilja

16.09.2020. 11:30

Retoričar, pametan čovek, demokrata kome ne trebaju papiri i papirići da bi nešto rekao. Uvek direktan, a lapsus, ha, ha, pa šta? Malo je takvih na ovim balkanskim prostorima. Veliko poštovanje gospodinu Milanoviću!!!!