AKTUELNI predsednik Amerike, Donald Tramp, i njegov protivkandidat na sledećim predsedničkim izborima u SAD-u, Džo Bajden, umnogome se razlikuju po pitanju spoljne politike.

prellee

09.09.2020. 14:21

Političari vole ovu igru s istinom. Dugo lažu i maltretiraju, podcjenjuju glasače, OBMANJUJU SVIJET LAŽIMA, UZ POMOĆ LAŽNIH MEDIJA, KOJI SU ODRADILI PRALJAVI POSAO DEVEDESETIH GODINA. Ništa OVAKVIM nije sveto! Ovaj globalista, koji vršlja po cijelom svijetu i otima sve što može, je Srbiju bombardovao ili jedan od njih. Sina poslao u službu na Kosovu i glumi nekog realnog arbitara i zna šta je pravedno na Balkanu a šta nije. Nedavno kad nije izazvao svjetski rat, prikazujući svoj interes kao US interes u Ukraini.Veoma opasan čovjek za današnje, komplikovano vrijeme. Ukratko, bully i greedy man sa Zapada.

Net

09.09.2020. 15:06

@prellee - ZA SRBIJU JE PRESUDNO DA TRAMP POBEDI BAJDENA! Ne bi valjallo da Belu kuću preuzme čovek koji je Srbe nazivao "nepismenim degenericima koje treba staviti u logore"!

Mama

09.09.2020. 16:25

@prellee - Zbog seksa u okrugloj sobi zamalo do III Svetskog rata!Da je djubre tada bilo kaznjeno mnogo zla bi bilo izbegnuto.Ali nije zakon za sve isti ni onda ni sada.To je najveci problem.

sima

09.09.2020. 15:00

Jasno,proveo si tamo dovoljno vremena da bih napravio dovoljno zla. Bajden je zločinac protiv ljudkosti kao i frustrirani i pedofilni Klinton. Nspravili su od Kosova leglo Albanskih terorista i mesto prikupljanja i naoružavanja islamista. Bajden je jedan od najgorih živih Srbomrzaca i umnoporemećeni diktator. Eto,takva im je i Amerika kad im je ova budaletina glavni adut za predsednika. Kad ga čovek samo vidi sve mu se zgrozi. On ima i veliku konkurenciju na Kosovu Taďzija, Haradinaja,u CG Đukamovića i Narkovića,sve jaki od jačih zločinaca. Al će im kraj brzo doći,ovim na Balkanu najbrže.

Jovanča

09.09.2020. 15:21

Činjenica je da gde god da su demokrate na vlasti uvek je spoljna politika negativna bila ( i biće) prema Srbiji, pogotovo u SAD. Mislim da ne bismo imali toliko problema u prošlosti da su u zapadnim državama na vlasti bile republikanske stranke.

bane

09.09.2020. 15:21

Koje lazi vi pisete ? Srbija je bombardovana iz razloga da bi se zataskao Klintonov skandal sa Luinski ,a ne da se zastute Siptari .Sve se lepo uklopilo da Klinton nebude svrgnut sa vlasti ,a bombardovanje je inicirala podla Hilari i insistirala .

Melkor

10.09.2020. 09:19

@bane - Mislim da je malo nategnuto da bombardovanje Srbije povežemo sa aferom Levinski. Klinton jeste bio "impičovan" zbog toga, tj pokrenut je postupak za razrešenje, ali u Senatu nije izglasano. Verovatno jer su demokrate bile u većini. Mnogo su tu veće igrice nego što je obična afera sa sekretaricom...

ilija

09.09.2020. 15:30

Sta se narode cudite, Isti Scenario je u vreme,Slobodnih izbora u Jugoslaviji napravio Hrvat Rcan sa laznom pricom o ocuvanju Jugosalije, sa svojim SDP, i gle svi Srbi u Hrvatskoj su glasali za SDP. I na kaju je Racan sve predao Franji Tudzmanu,E isti ce se Scenari dogodit sad kad bude Tramp odlazio a Bajden dolazio imace gotov posao u ruci gde ce opet ista prica da dosegne toliki pritisak da Srbija nece moci nista davise ucini. Daj jednom da Shvatimo sa kakvim Igracima mi imamo Igre.

Realist

09.09.2020. 15:50

Ovi su najveci gadovi na svetu Koji ne srede nikoga cak ni Decu ni stariji ljudi, svi jedni od drugih prokleti stvorenja Koji se racuna ju mirotvorci kasetnim i drugih vidova Bombe. i otrove.

Ljube

09.09.2020. 17:22

Nisu nama globalisti najveci problem .Nas najveci problem je i neprijatelj istovremeno ,izdajnicki Beograd i prodate politicke fotelje . Ni drzave ni vere ni suvereniteta sve dok lica ista vec trideset godina i vise kroje i prodaju ,plase i zastrasuju jadan narod , koji pored zavrsenih srednjih i visih skola ,nikada u istoriji gluplji i nepismeniji .