EVROPARLAMENTARKA Tanja Fajon otvoreno podržava stranke opozicije u Srbiji i to ne čini na osnovu objektivnih kriterijuma, već na bazi ostrašćenosti i paušalnosti.

Komentari (70)

Taki

08.09.2020. 12:07

Tanja Fajon je podrzavajuci haos u Sapcu pokazala svoj legitimitet i demokratiju koja se njoj svidja i koju je podrzala.Sada nam natura i svoje vidjenje skupstinskog sastava.

poznanica

08.09.2020. 15:36

@Marica - Za nas koji smo licno upoznali Fajonovu, Kacina, Jansu, Kocjancicevu, Pagora, Rupel, ovo nije nikakvo iznenadjenje. Slovenacka vlast je mnoge uposlila u Briselu samo da bi bili sto daljeod Ljubljane. Neznas sta je gore, kad covek previse voli pare ili vlast a ova voli oboje. Ljubitelji dobre kapljice, debelog bancnog racuna i raskosnog zivota. U politici se nista ne dobija dzabe, tako ni njena podrska opoziciji nije iz ubedjenja vec iz koristoljublja. Inace, doticnu i Sloveniji niko ne zarezuje ni crno za noktom, pa mora negde da se naturi. Slovenci su prvi put u postojanosto dobili drzavu 1991 za razliku od nas koji smo imali svoje drzave i pre Hrista. Kompleksi su to.

Bojan

08.09.2020. 12:12

Tanja bi da natera Srpski narod da glasa za opoziciju koja je vise od deset godina radila protiv svoje drzave. Ili mozda da Vucic spusti cenzus na 0,1% pa da dobije legitimitet u Skupstine Srbije?

Kosta

08.09.2020. 12:18

Ovo je direktno mešanje Fajon, a možda i EU u naše unutrašnje stvari. izbori su bili i na njima je mogao da učestvuje ko je hteo. Volju naroda niko ne sme da komentariše.

DrV

08.09.2020. 12:24

Tanja bolje da gleda u svoje dvoriste, i prekine u pokusajima sabotaze Srbije, shodno tome da se u Srbiji i dalje postuje volja naroda, i da njeni pokusaji osporavanja nece proci!

Marko

08.09.2020. 12:25

Ona je sasvim nebitna za nas. Ne znam sta cemo sa ovim zlom od Djilasa. To je jedan lopov i umesto da bude srecan sto nije u zatvoru i da se zavuce i misju rupu kao bivsi dosovci Djelic, Dinkic i sl. on se i dalje gura gde ne treba

laki

08.09.2020. 13:04

Dosta više ovakvog naklapanja o Tanji Da joj. Imamo Skupstinu pa neka onda nas Parlament pošalje Evropskom parlamentu zvanični prigovor obrazloženo dokazima o delovanju dotične osobe. Dosta više nezameranja. Uostalom u tom Parlamentu ima i naših predstavnika, pa nek zarade svoju platu.

Gaga

08.09.2020. 13:12

Neverovatno na kakve ludosti je ova zena dokazala da je spremna,od paljenja i upada u skupstinu pa sve do toga da podrzava po treci put izbore u Šabcu,sramota velika.

miloje

08.09.2020. 13:40

otvoreni antiSrbin koji ,radi za tudje nacionalne interese , i katolicko-korporacijske multinacionalne sisteme. Krajnje je vreme da Srbija donese zakone o Agenturnom radu u Srbiji. Po uzoru na Nemacku Rusiji i USA. nista ni manje ni vise.

Jelena

08.09.2020. 14:04

Žalim slučaj jer je Dragan Đilas ružna prošlost Srbije, može Tanja Fajon da navija koliko god hoće jer njoj ne odgovara moderna i jaka Srbija.Iskreno se nadam da će i ona uskoro otići u političku prošlost.

star

08.09.2020. 14:08

Opozicija svakako ima svoju zastupljenost u Parlamentu, a ovi za koje Fajonka navija neka se prihvate demokratskih načela, a ne samo da kukaju pa će i oni nekad biti u srpskom Parlamentu, ali kada dobiju poverenje i podršku naroda Srbije na izborima.

anastasija

08.09.2020. 14:09

Тања Фајон отворено показује симпатије према опозицији, такозваним лоповима и криминалцима! Пошто дотична ваљда зна како се добијају избори, како се конституише Скупштина, мене интересује чиме је Ђилас задужио?

Marko

08.09.2020. 14:11

Pa nije ni cudo sto podrzava gospodina Djilasa, idu "ruku pod ruku" sto se tice otimacine. Jedina razlika je sto ne zive u istoj zemlji. Ovaj je tjkun-lopov Srbije a ona tajkun-lopov Slovenije.

Gordana

08.09.2020. 15:26

Ta jedinka je nebitna i u svojoj zemlji, tako da njen nivo jeste podrske kandidatima Djilasovih piuna na izborima za Savet mesnih zajednica. A to da komentarise Skupstinu Srbije, mnogo se zaigrala.

Zarko

08.09.2020. 15:42

Od Tanje Fajon se nista drugo i nije moglo ocekivati osim da je sa svojih 7 poslanika evropskog parlamenta podrzavala nasu nazovimo opoziciju koju gradjani vise ne zele. Sramota od jedne poslanice evropskog parlamenta da se mesa u unutrasnja pitanja jedne suverene drzave.

Gandalf

08.09.2020. 16:16

Gospodja Fajon može da se trudi da dokaže nedokazivo. Svako ko se iole razume u politički marketing ZNA da ukoliko izlaznost pada zadovoljstvo u narodu je veće. Evo primera Crne Gore. Veliko nezadovoljstvo donosi i izlaznost. Obrnuto, rezultat u Beogradu. Najmanja izlaznost, a znamo da se u Beogradu ubedljivo najbolje zivi kada uzmemo u obzir celu Srbiju.

Verica

08.09.2020. 17:44

Dovodi se u pitanje legitimitet EVOPSKOG PARLAMENTA sa Tanjom Fajon,pa i njene funkcije jer je na izborima u Sloveniji kada je ona birana za EP izaslo manje od 30 posto gradjana.

Dobrivoje038

08.09.2020. 18:59

Ne razumem Gospodina Vulina, xocemo u EU a nevolimo kada nas evropski poslanici kritikuju !! To je pocetak, gore tek dolazi. To je sasvim normalno, to je demokracija, to moramo sxvatiti a narocito Gospodin Vulin. U toj Evropi sam 60 godina, secam se fondacije Evrope sa Nemackom, Francuskom, Italijom, Luxembourg, Belgique i Xolandijom sve te zemlje su prosle istim putem kao i mi danas. Nije tacno da je Gospodja Fajon "uvredila gradjane Srbije" ona vas kritikuje sa politikom koju vodite za Srbiju, to je njena stvar, zasto nema pravo da iznosi svije misljenje. I da zavrisim, Gospodine Vulin, prestanite da mesate evropske izbore i nacionalne, to nije isto, ona predstavlja radikalce EU, to su manjine, to nije "UVREDA" to je demokracija, xteli mi ti ili ne !!!!!

Tijana

08.09.2020. 21:00

Građani Srbije odlično znaju čiji je potrčko i plaćena marioneta Tanja Fajon, tako da u njene bajke niko ne veruje. Dragana Đilasa ne interesuje nikakav sporazum iz SAD, niti KiM, već kako da se opet dočepa državne fotelje kako bi opet punio svoje džepove.

Dobrivoje038

09.09.2020. 14:44

Kada procitam ove komentare, sxvatam da za jednu manjinu srba su nesxvatljive kritike protiv Srbije. Za 4 ili 5 godina Srbija ce biti u EU, i prixvatiti kritike i ne samo od Gospodje Fajon, sa razlikom od danas, toliko ce nam biti dosadno da necemo obracati paznju na te buduce kritike, od bilo koje radikalne partije. Cudan sam covek, kritikujem "radikalce" ipak moram da priznam da bez njix, politicki zivot bi bio vrlo dosadan, mozda i nesrecan i ne samo u Srbiji vec i u Italiji, Francuskoj, Nemackoj, Austriji, Madjarskoj itd, itd ! Zbog toga mislim da moramo pristati da budemo kritikovani a takodje i da kritikujemo