NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Đilas narodu ostavio rasprodate fabrike i razorenu privredu

Novosti online

07. 09. 2020. u 17:36

ČLAN Predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović rekao da su iza Dragana Đilasa građanima Srbije ostali samo dugovi.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Ђилас народу оставио распродате фабрике и разорену привреду

P.Milošević

- Samo zaduženje Grada Beograda merilo se milijardama evra, koje je Aleksandar Vučić vođenjem domaćinske politike otplatio. Nezaposlenost, koja je u Đilasovo vreme bila 26 odsto, danas je 7,3 i tu razliku građani Srbije odlično vide.

Iza Dragana Đilasa ostale su afere i teški kriminal, počev od kuće „Velikog brata“ i replike Terazija preko preplaćenih rekonstrukcija bulevara do preprodaje reklamnih sekundi i čerupanja državnih firmi, koje sudovi u Srbiji i dan danas imaju problem da raščivijaju.
Narodu su iza Đilasa i bratije ostale rasprodate fabrike i razorena privreda Srbije, a na računima Đilasovih privatnih kompanija milijarde.  Zato i dalje očekuje od Đilasa odgovor na pitanje kako se od 74.000 evra  zarađuju desetine i stotine miliona evra i to u vreme vršenja vlasti.
I baš zato građani i danas ne veruju ni u jednu od Đilasovih laža i paralaža, ma koliko da ih je. Znaju da, za razliku od raznih tajkuna i njihovih ličnih interesa, iza Aleksandra Vučića stoje rezultati, obnovljena, izgrađena, ekonomski snažna i u svetu uvažena Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (33)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna