NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Đilas narodu ostavio rasprodate fabrike i razorenu privredu

Novosti online

07. 09. 2020. u 17:36

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Ђилас народу оставио распродате фабрике и разорену привреду

P.Milošević

ČLAN Predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović rekao da su iza Dragana Đilasa građanima Srbije ostali samo dugovi.

- Samo zaduženje Grada Beograda merilo se milijardama evra, koje je Aleksandar Vučić vođenjem domaćinske politike otplatio. Nezaposlenost, koja je u Đilasovo vreme bila 26 odsto, danas je 7,3 i tu razliku građani Srbije odlično vide.

Iza Dragana Đilasa ostale su afere i teški kriminal, počev od kuće „Velikog brata“ i replike Terazija preko preplaćenih rekonstrukcija bulevara do preprodaje reklamnih sekundi i čerupanja državnih firmi, koje sudovi u Srbiji i dan danas imaju problem da raščivijaju.
Narodu su iza Đilasa i bratije ostale rasprodate fabrike i razorena privreda Srbije, a na računima Đilasovih privatnih kompanija milijarde.  Zato i dalje očekuje od Đilasa odgovor na pitanje kako se od 74.000 evra  zarađuju desetine i stotine miliona evra i to u vreme vršenja vlasti.
I baš zato građani i danas ne veruju ni u jednu od Đilasovih laža i paralaža, ma koliko da ih je. Znaju da, za razliku od raznih tajkuna i njihovih ličnih interesa, iza Aleksandra Vučića stoje rezultati, obnovljena, izgrađena, ekonomski snažna i u svetu uvažena Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (33)

Marko

07.09.2020. 20:15

Ne znam zasto opoziciji smeta napredna Srbija...a da, zato sto je za vreme Predsednika Vucica nasa drzava postala veoma cenjena u Evropi i Svetu dok su im za "njihovo" vreme svi okretali ledja.

Ana

07.09.2020. 20:24

Uzaludni su svakodnevni napori Djilasa da se predstavi kao spasitelj i zastitnik naroda. Dobro se svi secamo kakvu ruinu od drzave su ostavili, dok su se licno sve demokrate obogatile! O Djilasu da i ne pricam!

Elena

07.09.2020. 22:14

Djilas je da bi napunio svoj dzep, opustosio sosptvenu drzavu bez trunke grize savesti. Umesto da gradi, on je rusio. Umesto da zaposljava, on je otpustao. Svaku fabriku je zatvorio! Bruka i sramota su najbolji sinonimi za valdavinu zutih!