NOVO LICE VRNJAČKE BANJE: Izdvojeno 32 miliona dinara za rekonstrukciju parka

G. Ć.

02. 08. 2020. u 14:28

НОВО ЛИЦЕ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ: Издвојено 32 милиона динара за реконструкцију парка

Foto: TO VB

U OKVIRU zajedničkog projekta lokalne samouprave i Vlade Srbije, u Vrnjačkoj Banji ovih dana trebalo bi da započne rekonstrukcija dela centralnog vrnjačkog parka.

Po rečima Branislava Bežanovića, direktora Opštinske stambene agencije, u pitanju je praktično druga faza rekonstrukcije pešačkih površina od popularnog mosta ljubavi do Narodne biblioteke.

- To je deo parka između promenade i Vrnjačke reke. Rekonstrukcija obuhvata uređenje 2.700 kvadratnih metara pešačkih staza, mobilijara, rasvete, cvetnih i travnatih površina. Vrednost radova je 32 miliona dinara, od kojih je polovina izdvojena iz opštinskog budžeta, dok je drugu polovinu izdvojilo Ministarstvo privrede – kaže Bežanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Jasmina Taskovic

15.08.2020. 21:49

Sve je to divno, i Banja je predivna, ali sam na sajt opštine poslala 2 fotografije javnog WCa iza Švajcarije - to je bio WC za primer a sad je bruka i sramota:nema saponjera, nema sapuna, nema papira za ruke ni toalet papira, nema daski na WC šoljama, smrdi i na ulici, a apsolutno svaka šolja je braon od fekalije. Tako nešto ne sme nigde, a kamo li u ovakvoj Banji da se desi