DANAS ZASEDA PREDSEDNIŠTVO SNS: Glavne teme - vlada, KiM i korona

Tanjug

petak, 31. 07. 2020. u 13:09

ДАНАС ЗАСЕДА ПРЕДСЕДНИШТВО СНС: Главне теме - влада, КиМ и корона

Ranija sednica Predsedništva SNS / Foto A. Stanković

Predsedništvo Srpske napredne stranke sastaje se danas, prvi put nakon parlamentarnih izbora, saznaje Tanjug.

Očekuje se da dna od tema biti formiranje nove vlade, kao i situacija na Kosovu i Metohiji, u regionu, i borba protiv korona virusa.

To će biti prva sednica Predsedništva stranke, nakon parlamentarnih izbora, održanih 21. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Kosta

31.07.2020. 13:29

Vreme je da se ozbiljnije priča o vladi. Rokovi teku i SNS ih poštuje. Pitanje KIM je za Srbiju trenutno najvažnije, razumljivo je da se o njemu priča I na predsedništvu stranke.

Daliborka

31.07.2020. 14:19

Predsedništvo SNS-a pred sobom ima zaista mnogo problema koje moraju na pravi način rešiti, ali se iskreno nadam da će pronaci prava rešenja kao i do sada. Javnost očekuje novosti vezane za vladajuću koaliciju, mandatara nove vlade, ali i kako teku pregovori sa Prištinom. Verujem da ćemo neke odgovore saznati nakon sastanka predsedništva SNS.

Mirjana

31.07.2020. 16:22

Srbija se kroz istoriju suocavala sa mnogim izazovima i nedacama, tako ce uspeti i sada da prebrodi tesku krizu sa Korona virusoma i dobije bitku za ocuvanje drzavnih i nacionalnih interesa na KiM!

Marko

31.07.2020. 16:32

Ovo i jesu tri najbitnije teme u ovom trenutku za Srbiju, koje ce se resavati jedna po jedna, ali obzirom da resenje Vlade i corone najvise zavise od Srbije, one ce biti resene a nametnuti problem Kosova i Metohije se resava vec dve decenije i jos ce se resavati dugo.