PREDSEDNIK tzv. Kosova Hašim Tači stigao je večaras na Kosovo. Na graničnom prelazu Vrbnica dočekali su ga građani koji su skandirali "OVK – OVK".

rados

17.07.2020. 22:37

Ispade sve je u redu u sudu u Hagu od 2015 god evo 5 god sudije i tuzioci primaju dzabe plate nista ne rade jer nisu dokazili nikakvu krivicu.Kakav je to sud ciji je to sud .Jel to i jeste ispade da je politicki sud koji je osnovao SAD na celu farsa od suda gubljenj vremena.Tesko zrtvama koje su nastradali preko 1000 civila Albanaca Srba Roma Bosnjaka i ostalih koji su mucki ubijani i likvidirani posle rata u mirnodopsko vreme u prisustvu Nato pakta u kojoj su bili ukljuceni vojnici iz oko 20 zemalja sa ukupno oko 50.000 vojnika i oko 10.000Unmik policajaca koji su dosli da stite obezbede mir i bezbednost za sve gradjane Kosovo ali na zalost nisu nista preduzeli i sprecili veliki masakar nad neduznim civilima.Stradali su samo sto su ostali da brane i cuvaju svoja ognjista.Stidi se Evropo i Ameriko i najvise i Nato snage sto su dozvolil da se desavaju mucka ubistva na neduznim narodom.

Micha

18.07.2020. 08:20

Kad nam o prekrajanju istorije pricaju oni koji za srpsku kraljevsku lozu Nemanjice tvrde da su oni u stvari Albanci Nimani, da je sultana Murata na Kosovu ubio Albanac Milos Kobilici, te da su oni, Albanci, sagradili nase pravoslavne hramove... Ispasce po njima da su Srbi kopali oci na ikonama svojih svetaca... Oni istoriju i nemaju, nego su sve pokrali od nas, pocevsi od Skender bega... Bruka!