"ŠTA JE SA SRPSKIM ŽRTVAMA": Vujičić - Sutra je dan kada su Srbi ponovo na sudilištu velike međunarodne scene

Novosti online

22. 05. 2024. u 22:03

NARODNI poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Danijela Vujičić izjavila je da postoji toliko priča i primera, humanosti srpskog vojnika, da nas jedna nelegalno pokrenuta rezolucija ne može poniziti i staviti pečat genocida.

ШТА ЈЕ СА СРПСКИМ ЖРТВАМА: Вујичић - Сутра је дан када су Срби поново на судилишту велике међународне сцене

Privatna arhiva

- Sutra je 23. maj nije Vidovdan, ali kao da jeste, ponovo će se sve videti, rekao je naš predsednik Aleksandar Vučić. Dan kada su Srbi ponovo na sudilištu te velike međunarodne scene, arena „prava i pravde”, da ne komentarisem pokretače rezolucije i njihova očekivanja, da će sve glatko proći, kazala je ona.

Prema njenim rečima, očigledno je da podignuta ili spuštena ruka, onih koji su uzeli ulogu imperatora u areni gde će se gladijatori preglasavati i nisu neki imperatori, da jesu ne bi izmestili pitanje “genocidnosti srpske nacije” iz SB gde bi ih naravno dočekao veto.

- Podrška i zahvalnost, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i našim diplomatama, za najvću i najsnažniju borbu za nas slobodarski narod, za sve što čine i sto su činili.  Klanjam se senima svim nevinim žrtvama, i svaka od njih zaslužuje pravdu. Šta je sa srpskim žrtvama? Svete???  I  da se sutra kojim slučajem izglasa ta nesrećna rezolucija, koja ima za cilj potpirivanje mržnje, tamo gde je stala i stavljanje klina u točkove Srbije koja je neprikosnoveni faktor mira na Balkanu, šta će se promeniti, naglasila je ona.

Kako je navela, "za nas Srbe ništa, mi smo slobodarski narod koji nikada nije vodio osvajačke ratove i otimao tuđe, a iz svih ratova izlazio kao pobednik, pokazujući neustrasivu hrabrost i ratnu taktiku koja se i danas predaje i uči na prestižnim vojnim akademijama".

BONUS VIDEO: "IZDAJA, IZDAJA!" U Podgorici skup protiv rezolucije o Srebrenici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi