PERFORMANS SLUGA TZV. KOSOVA: Kurtijevi Srbi u Leposaviću na čelu s Radoicom Radomirovićem stide se srpske trobojke i Svetog Vasilija (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 05. 2024. u 22:08

VEČERAS su s prvim mrakom Kurtijev poslušnik Radoica Radomirović i njegovi puleni po nalogu Kurtija ispred opštine Leposavić razvili zastavu na kojoj piše “Ovo je Evropa” i to stojeći ispod zastave tzv. Kosova.

ПЕРФОРМАНС СЛУГА ТЗВ. КОСОВА: Куртијеви Срби у Лепосавићу на челу с Радоицом Радомировићем стиде се српске тробојке и Светог Василија (ФОТО)

Foto: Novosti

sve kao reakcija na veličanstvenu srpsku trobojku koju su danas na praznik Svetog Vasilija Ostroškog Srbi ponosno razvili i poneli ulicama Leposavića!

Foto: Novosti

Ove Kurtijeve sluge na čelu s Radoicom Radomirovićem odrekle su se srpske trobojke i srpskog naroda i pokazale da se stide i Svetog Vasilija, a sve a bi se dodvorili svom gazdi Kurtiju!

S druge strane, uprkos zabrani Kurtijevog okupacionog gradonačelnika srpska trobojka danas se vijorila širom Leposavića, dok je večeras šačica Kurtijevih sluga pokušala da izvede nekakav performans, ali su se propisno obrukali i ubrzo i razbežali!

Foto: Novosti

Podsetimo, Kurtijev lažni gradonačelnik Ljuljzim Hetemi zabranio je u petak bez ikakvog osnova i obrazloženja da se srpska zastava postavi na javnim površinama povodom slave, ali srpska trobojka danas se ponosno vijori u Leposaviću. Uprkos tome, u Leposaviću je danas obeležena opštinska i hramovna slava Sveti Vasilije Ostroški, a veliki broj vernika ponosno je nosio srpsku zastavu.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO - Dokaz da Kurtujev poslušnik Radoica Radomirović namešta Srbe na hapšenje šiptarima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČEVIĆ PORUČIO SA SKUPA PS: Radujemo se vremenu kada će svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača