UJEDINJENI, POKAZAĆEMO SVETU KAKO SE BORI ZA SVOJU DRŽAVU Vučić sumirao aktivnosti tokom nedelje: Sačuvaćemo obraz srpskog naroda (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 04. 2024. u 21:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić objavio je pregled aktivnosti tokom ove nedelje u video-snimku na svom Instagram nalogu.

УЈЕДИЊЕНИ, ПОКАЗАЋЕМО СВЕТУ КАКО СЕ БОРИ ЗА СВОЈУ ДРЖАВУ Вучић сумирао активности током недеље: Сачуваћемо образ српског народа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- I ovu nedelju obeležili su mnogobrojni susreti, razgovori i snažan angažman na svim poljima. Na nama je da jačamo zemlju, da ekonomski napredujemo, da gradimo i radimo i snažimo našu armiju.

Naše je i da se, u ovim teškim i izazovnim trenucima, suprotstavimo nasilju nad srpskom državom i nad srpskim narodom i borimo za budućnost naše zemlje i naše dece.

Ja živim za uspeh i napredak Srbije i ponosan sam na slobodarski duh našeg naroda. Ujedinjeni, pokazaćemo svetu kako se bori za svoju državu, svoj narod, slobodu, pravdu i istinu. Borićemo se do poslednjeg trenutka, kako se i bori za najveće svetinje.

A i kada se to završi, nastavićemo da radimo još vrednije da pobeđujemo na drugim poljima, izgrađujemo zemlju i da pokažemo koliko smo uspešniji od ostalih.

Mi ćemo svoju Srbiju da sačuvamo i sačuvaćemo obraz srpskog naroda! - napisao je predsednik Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (71)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)