VUČIĆ SE OGLASIO IZ PILOTSKE KABINE: Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 04. 2024. u 16:51

ER SRBIJA od danas je uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji bio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋ СЕ ОГЛАСИО ИЗ ПИЛОТСКЕ КАБИНЕ: После 33 године, летимо за Мостар – град историје и песника, место укрштања различитих кутлура (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

Predsednik Vučić oglasio se na svom zvaničnom Instagram profilu snimkom zabeleženim u pilotskoj kabini. 

"Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura i tradicija", napisano je u opisu snimka. 

- Evo me u kabini pilota Slaviše i Mladena koji nas maestralno dovoze do Mostara. Prvi put posle 33 godine sa našim nacionalnim avio-prevoznikom Er Srbijom. Beskrajno im hvala i beskrajno hvala svima koji su danas sa nama na letu. Odlično je da unapređujemo odnose sa partnerskim zemljama, i važno za naš narod u Hercegovini. Važno i za dalji ekonomski napredak Srbije. Mi ćemo pored ovih uobičajenih stvari pokušati da se dogovimo sa mostarskim vlastima da obnovimo i grobno mesto i spomenik Aleksi Šantiću. Malo takvih veličina kao što je veliki srpski pesnik mi danas imamo - navodi predsednik u snimku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave