JOVANOV: Dragan Đilas je najobičniji lažov koji koristi gebelsovske metode

Novosti online

07. 03. 2024. u 20:47

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, izjavio je da je Dragan Đilas najobičniji lažov, koji se nada da će gebelsovskim metodama - neprestanim ponavljanjem jedne iste laži, proizvesti efekat da neko u tu laž poveruje.

ЈОВАНОВ: Драган Ђилас је најобичнији лажов који користи гебелсовске методе

Foto Tanjug

- Kako Đilas gebelsovske metode primenjuje u praksi? Prvo njemu bliska ekipa "novinara istraživača", inače poznata po objavljivanju lažnih vesti, nešto objavi. Sakriju, pritom, sve činjenice koje se ne uklapaju u sliku koje žele da naprave u javnosti. Zatim Đilas i njegova opozicija na to reaguju i targetiraju predsednika Vučića, a onda se gomila Đilasovih novinara, analitičara i drugih njegovih nadničara pojavljuje po njihovim televizijama i ponavlja istu priču. I tako u krug. Bez ijednog jedinog dokaza! - kaže Jovanov.

On navodi da je, međutim, jasno, da naš narod odlično zna da su isti ovi lažovi sa jednakom dozom samouverenosti tvrdili da kokoške gaje marihuanu na vojnom dobru u Moroviću

- Zna narod da iste ove spodobe na isti način lažu i o Srbiji tražeći, ruku pod ruku sa Kurtijevim lobistima, sankcije i izolaciju za sopstvenu zemlju, da bi kaznili narod koji ih ne podržava.Zato im narod i ne veruje. Zato će i na svakim naredim izborima doživeti debakl. Osim ako ponovo junački ne pobegnu od izbora - zaključuje Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)