SRAMNO PONAŠANJE TUŽITELJKE BOŽOVIĆ: Ne zanima je ubistvo mladića (23) u Beogradu

Novosti online

26. 02. 2024. u 10:55

KUMA lažne Laure Bojane Savović, tužiteljka Milena Božović, nije u noći između subote i nedelje izašla da obavi uviđaj kao dežurni javni tužilac, iako joj se u centru Beograda ispred poznatog kluba oko 1 čas posle ponoći dogodilo jezivo ubistvo mladića od 23 godine i pokušaj ubistva 32-godišnjeg muškarca, koji su izbodeni nožem.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ ТУЖИТЕЉКЕ БОЖОВИЋ: Не занима је убиство младића (23) у Београду

Foto: Novosti

Da sramota tužiteljke bude veća, ona nije izašla na uviđaj ni kada je nešto kasnije obaveštena o pokušaju ubistva još jednog muškarca na Novom Beogradu. Prema rečima našeg sagovornika, policija je morala sama da obavi kompletan posao na licu mesta i da preduzme operativni rad na otkrivanju izvršilaca ovih krivičnih dela.

Sagovornik ukazuje da je postupanje tužiteljke Milene Božović zastrašujući primer nemara i neprofesionalizma i očekuje reakciju njenih nadređenih u tužilačkoj organizaciji.

- Ovakvi postupci ne smeju da se ponove. Dežurni tužilac mora u ovakvim slučajevima - kada se dogodi ubistvo i dva pokušaja ubistva u glavnom gradu za samo nekoliko sati, da izađe na uviđaje. Međutim, to što tužiteljka ne mrda iz svog konfora je užasavajuće za sve građane Beograda koji očekuju pravovremenu i adekvatnu reakciju pravosudnih organa - zaključuje sagovornik.

Da podestimo, tužiteljke Savović i Božović postale su javnosti poznate nakon svojih čestih gostovanja na Šolakovim medijima, gde su im usta bila "puna" pravde, zakona i koječega. 

Foto: Novosti

Dok Savovićku na posao vozi muž vozač službenim automobilom drugog javnog tužilaštva (što je nedozvoljeno), Božovićka čak i ne reaguje tokom dežurstva u javnom tužilaštvu i ne izlazi na mesto zločina kako bi lično utvrdila okolnosti od kojih bi moglo da zavisi adekvatno i blagovremeno rasvetljavanje krivičnog dela. 

Naš sagovornik podseća da je Božovićeva svojevremeno Šiptaru iz Makedonije oprostila krivicu za 30 miliona dinara (oportunitet), iako je preko svojih konekcija ukrao tajne  dokumente srpske namenske industrije. 

I ona i njena kuma potpisnice su "Proglasa", pokreta koji lažnim navodima širi nemir među građanima Srbije bez ikakvog utemeljenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)