VUČIĆ: Imamo većinu u Beogradu

Novosti online

18. 02. 2024. u 10:57 >> 11:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da koalcija okupljena oko SNS ima većinu za formiranje gradske vlasti u Beogradu.

ВУЧИЋ: Имамо већину у Београду

Foto: TV Prva/Printskrin

Vučić je, gostujući na TV Prva rekao da je rok za formiranje do 2. ili 3. marta i dodao da nije siguran da li će sutra Aleksandar Špić i lideri koalicije govoriti o tome  i kako će se dogovoriti sa odbornicima.

- Ono koliko sam ja obavešten, mi imamo većinu u ovom trenutku. Za Beograd, mi imamo većinu. O tome će ljudi da govore. Ne verujem, nisam siguran da će da govore sutra, to zavisi od Aleksandra Šapića i kako će se dogovoriti sa našim odbornicima i tako dalje - rekao je Vučić, gostujući na TV Prva.

On je rekao da su želeli da razgovaraju sa liderom pokreta "Mi - Glas iz naroda" Branimirom Nestorovićem, ali oni ne ćele da razgovaraju.

- Oni se po mom mišljenju ne ponašaju dovoljno odgovorno ne razumeju šta je država. Oni se ponašaju onako kako misle da je dobro za njihovu političku stranku. Šta god da je u pitanju to je njihov izbor, rekao je Vučić.

On je dodao da je uveren da će taj deo opozicije mnogo lošije da prođe na narednim izborim.

- Partijsko lična kalkulacija šta time dobijate vi, šta time dobijaju ovi momci ovde šta time dobija bilo ko u ovoj zemlji što ćemo da imamo još dva ili tri meseca neke kampanje i još tri meseca posle toga nekog konstituisanja. A šta ćemo ako opet ne možemo da konstituišemo, a šta ćemo ako opet mi budemo imali 54 a potrebno je 56, a neki drugi budu imali značajno manje, a sa recimo Nestorovićem budemo imali 62 ili 63, a on opet kaže nećemo pa će opet da idemo na izbore", ukazao je predsednik.

BONUS VIDEO: Predsednik Vučić "Novostima" dodelio Sretenjski orden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024