"ZRAČAK NADE" Bocan-Harčenko: Pitanje Kosova i Metohije mora da se vrati pod okrilje Saveta bezbednosti UN

Novosti online

09. 02. 2024. u 11:35

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko poručio je danas da je održavanje sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu i Metohiji zračak nade i da pitanje južne srpske pokrajine mora da se vrati pod okrilje odlučivanja tog tela svetske organizacije.

ЗРАЧАК НАДЕ Боцан-Харченко: Питање Косова и Метохије мора да се врати под окриље Савета безбедности УН

Foto D. Milovanović

Nema sumnje da sinoćna sednica Saveta bezbednosti predstavlja napredak, ali nije zaokret u rešavanju krize na KIM, ocenio je Harčenko nakon polaganja venca na grob ruskog diplomate Nikolaja Hartviga na Novom groblju u Beogradu, povodom Dana diplomata Rusije.

- Sada se sve kreće u jednom dobrom pravcu, o čemu smo i pričali - rekao je ruski ambasador. Nikolaj Hartvig je bio ruski izaslanik u Beogradu poslednjih godina pred izbijanje Prvog svetskog rata.

BONUS VIDEO:

Ambasador Rusije Bocan-Harčenko za Novosti o pritiscima na Srbiju da se priključi sankcijama Moskvi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!