NAJBOLJI PRIMER UREDNIČKE POLITIKE N1: Kako god da uradi Vučić - Napadaj ga! (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 02. 2024. u 12:30

O JASNOJ uređivačkoj politici portala N1 koja kaže "kako god da uradi Vučić - napadaj ga", možda najbolje govori primer kako je pomenuta televizija izveštavala o uređenju Savskog keja.

НАЈБОЉИ ПРИМЕР УРЕДНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ Н1: Како год да уради Вучић - Нападај га! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/@LaziDetektor

Naime, u prilogu od 11.09.2022. na televiziji N1 moglo se čuti o protestu građana na Novom Beogradu, sa jasnim osvrtom - "jadni građani žele samo jednu stvar - da se sklone splavovi kako bi videli reku!". 

Međuti, sada, kada je krenulo uklanjanje spornih splavova, pristup ovoj temi na televiziji N1 naprasno se promenio: 

Kada je počelo uklanjanje splavova, u jednom od priloga juče na pomenutoj televiziji moglo se čuti: "Evo nas u Bloku 70, krenulo je uklanjanje KULTNOG SPLAVA koji tu stoji 40 godina!!! Sram ih bilo!". 

Pogledajte kako ta promena retorike izgleda: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!