PREDSEDNIK POSEBNO ZAHVALIO MEDICINSKOM OSOBLJU: Ulažemo sve napore da obezbedimo vrhunsku zdravstvenu negu trudnica, porodilja i beba (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2024. u 12:55

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić u obilasku radova na rekonstrukciji porodilišta u Opštoj bolnici u Vranju.

ПРЕДСЕДНИК ПОСЕБНО ЗАХВАЛИО МЕДИЦИНСКОМ ОСОБЉУ: Улажемо све напоре да обезбедимо врхунску здравствену негу трудница, породиља и беба (ФОТО)

Foto: Instagram

- Danas sam obišao radove na rekonstrukciji porodilišta u Opštoj bolnici u Vranju. Ulažemo napore da modernizacijom infrastrukture i savremenom opremom obezbedimo uslove za vrhunsku zdravstvenu negu trudnica, porodilja i novorođenčadi.

Uz već obnovljene medicinske objekte, prateću infrastrukturu i tehničku opremu, u Opštoj bolnici u Vranju omogućeno je efikasnije pružanje zdravstvenih usluga, smanjenje lista čekanja i poboljšanje dijagnostičkih kapaciteta. Namera nam je da osiguramo dostupnost visokokvalitetne zdravstvene zaštite za sve naše građane.

Zahvaljujem svima koji su angažovani na ovom projektu, a posebno medicinskom osoblju i građanima na podršci - napisao je predsednik na Instagramu.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije