"JA NE ČEKAM BAŠ NIŠTA" Vučić: Ne čekam nikoga iz inostranstva da mi donosi presude o volji mog naroda

Novosti onlajn

24. 01. 2024. u 12:45

NE ČEKAM nikog iz inostranstva da mi donosi presude o volji mog naroda, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ЈА НЕ ЧЕКАМ БАШ НИШТА Вучић: Не чекам никога из иностранства да ми доноси пресуде о вољи мог народа

Foto: Tanjug

Vučić je to rekao posle obilaska gradilišta inovacionog centra Ložionica ispod Mostarske petlje u Beogradu, odgovarajući na pitanje da li će prihvatiti istragu o izborima u Srbiji od strane evropskih institucija.

- Vi kažete čeka se... ja ne čekam baš ništa. Ja sam čekao rezultate izbora 17. decembra kad smo imali izbore. I to mi je bilo važno. Ne čekam nikog iz inostranstva da mi donosi presude o volji mog naroda. Za mene je sud mog naroda od presudnog značaja, a ne sud velikih sila koje bi da sruše moju zemlju. Iz raznih razloga. Zato što im se ne sviđa naš odnos prema Kosovu. Zato što im se ne sviđa naš odnos prema Rusiji, Kini i prema mnogim drugim pitanjima - rekao je Vučić.

On je rekao i da se ne primećuje da njega (iz opozicije) nazivaju "Hitlerom, monstrumom, ubicom, nepomenikom, kriminalcem, majmunom, ludakom, da mi psuju majku" i da nikada nije postavljeno pitanje zašto to rade i zašto vređaju 1,8 miliona ljudi.

- Da li ste nekada postavili to pitanje? Naravno da niste nikada. Zato što za vas postoji samo jedna strana. Ne za vas lično. Za mnoge od vas postoji samo jedna strana. Nikoga ne vređam. Jedino što mislim da su nesposobni i mislim da su neodgovorni. Bez ijedne ružne reči, bez ijedne uvrede - rekao je Vučić.

On kaže da to pokazuje i činjenica da u eri socijalnih mreža i podrške koju imaju iz medija Junajted grupe ne mogu da se, ni posle 12 godina, približe nekome na vlasti.

- Dojadio sam Bogu i narodu u tih 12 godina, podrazumeva se, ali su naši rezultati toliko veliki, a njihova neodgovornost toliko velika, da su ljudi, bez obzira na to što im se ne gleda neki Vučić, rekli - ej, pusti bolje za ovo da glasamo, to nam ipak uliva neku sigurnost, nego za neke nesposobne i neodgovorne - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (52)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu