SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA JEDAN OD STUBOVA NAŠE ZEMLJE: Predsednik Vučić u poseti manastiru Poganovo (VIDEO)

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 17:59

NAŠA Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svih ostalih tradicionalnih religija, napisano je u objavi novog videa postavljenog na Tiktok nalogu predsdnika Srbije Aleksandra Vučića.

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕДАН ОД СТУБОВА НАШЕ ЗЕМЉЕ: Председник Вучић у посети манастиру Поганово (ВИДЕО)

Foto: Tiktok/Printscreen

- Bila mi je posebna čast da posetim manastir Poganovo. Ovaj manastir srpske crkve nije samo istorijsko zdanje, već kamen temeljac našeg srpskog identiteta - saopštio je predsednik Vučić na svom Tiktok nalogu "jasamaleksandar".

- Ovo želim da podelim sa vama, jer zajedno možemo uvek da pronađemo snagu za teška vremena -  istakao je predsednik Srbije i dodao da je u srcu manastira Poganovo osetio puls tradicije, vere i kulture.

- Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje, a naša poruka je da ćemo uvek čuvati vrednosti i njene, kao i svih ostalih tradicionalnih religija - poručio je Vučić.  

Posetu manastiru Poganovo i obraćanje predsednika Vučića možete pogledati u narednom snimku.

@jasamaleksandar Naša Srpska pravoslavna crkva predstavlja jedan od stubova naše zemlje i zato ćemo uvek čuvati njene, kao i vrednosti svi ostalih tradicionalnih religija. #manastirpoganovo #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (74)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)