"EKOLOG" POSTAVIO EKOLOŠKU BOMBU: Kod Zelenovića na listi žena koja je htela da otvori spalionicu opasnog otpada!

Novosti online

08. 11. 2023. u 13:06

DRAGAN Đilas Zelenoviću na listu za odbornike ubacio ženu koja je pre 17 godina u Šapcu htela da otvori spalionicu opasnog i medicinskog otpada!

ЕКОЛОГ ПОСТАВИО ЕКОЛОШКУ БОМБУ: Код Зеленовића на листи жена која је хтела да отвори спалионицу опасног отпада!

Foto: JutjubPrintskrin

Nakon ovoga, Đilasova kandidatkinja je još jednom dospela u žižu srpske javnosti kada je kompanija u kojoj je bila izvršni direktor optužena za ekološki akcident u Zajači kod Loznice.

Jasmina Milutinović, kadar Đilasove Stranke slobode i pravde, nalazi se na listi kandidata za odbornike u Skupštini grada Šapca koju je u utorak uveče predao Nebojša Zelenović. Reč je o nekadašnjem kadru DSS-a, svojevremeno kandidatkinji za gradonačelnicu Šapca, gradskoj većnici i osobi koju Šapčani pamte kao nekoga ko je njihov grad nameravao da pretvori u ekološku crnu tačku.

Pod pritiskom javnosti od ove ideje se odustalo, a Milutinovićeva je ubrzo uhlebljenje pronašla u kompaniji Farmakom MB. Njeno ime ubrzo se ponovo pojavilo u javnosti nekoliko godina kasnije kada je utvrđeno povećano prisustvo olova u krvi kod dece u Zajači, nedaleko od istoimene topionice u vlasništvu ove kompanije.

Povampireni kadrovi DOS-a, tokom čije su se vladavine u Šapcu i u Srbiji zatvarale fabrike, a ljudi ostajali bez posla, očigledno govore o nemoći Nebojše Zelenovića. Prvo je danima pokušavao da prikupi potpise za odborničku listu, a kada je napokon ova "spektakularna" lista obelodanjena, imalo se šta i videti.

(sabac24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (75)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)