"I KADA SU ZLONAMERNI SAMO POMAŽU": Vučić o kritikama - Lako je potcenjivati nečiji rad, a hvaliti se sopstvenim neradom

Novosti online

20. 10. 2023. u 19:51

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, nakon svečanosti povodom otvaranja železničke stanice centar u Beogradu, da sve što se novo napravi zahteva da se grade i rade nove stvari, a na kritike koje su se mogle čuti kažu da "i kad su zlonamerne, samo pomažu".

И КАДА СУ ЗЛОНАМЕРНИ САМО ПОМАЖУ: Вучић о критикама - Лако је потцењивати нечији рад, а хвалити се сопственим нерадом

Foto: D. Milovanović

Odgovarajući na pitanje novinara na koji način će otvorena železnička stanica doprineti ekonomski i turistički, kao i da prokomentariše izjavu direktora Centra za lokalnu samoupravu Nikole Jovanovića, koji je, kako je preneto, rekao da je dobro što je Prokop dobio stanicu, ali da je time rešen samo deo problema, Vučić je odgovorio da je Jovanović u pravu i da sve što se novo napravi to zahteva novi rad, novi trud i novu energiju.

- Kada nešto ovako napravite, kao što je rekao Aleksandar (Šapić), morate graditi pasarele, prolaze, nadvožnjake, morate da gradite nove petlje prema autoputu. Moraćemo da razmišljamo o novim parking mestima. Biće sasvim sigurno zahteva za više lokala, pa će neko da kaže dajte nam prostor, neku terasu. Ovde će doći od Telekoma, Dunav osiguranja do mnogih novih kompanija, predstavljaće opet novi centar grada uz Beograd na vodi - rekao je Vučić.

Druga stvar je, kaže, da li je Jovanović govorio sa potcenjivanjem ili ne.

- Uvek je lako potcenjivati nečiji rad, a hvaliti se sopstvenim neradom. Nemam ništa protiv toga, ali to otvara još mnogo novih pitanja. Kad uradimo sve pruge onda ćemo govoriti o tome, zašto ne skrenemo iz Paraćina da idemo ka Boru, ili zašto ne bismo Kragujevac bolje povezali - rekao je Vučić.

Vučić je poručio da uvek treba tražiti od sebe više i da bez toga nema napretka.

BONUS VIDEO: NAJMODERNIJA ŽELEZNICA U REGIONU: Na video bimu i znakovni jezik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)