"NEMA RAZLIKE IZMEĐU VAS" Vučić o izjavi Miloša Jovanovića - I ranije sam govorio da su svi isti u opoziciji, i levica i desnica

Novosti onlajn

16. 10. 2023. u 13:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Narodne Republike Kine, gde učestvuje na samitu inicijative "Pojas i put".

НЕМА РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ВАС Вучић о изјави Милоша Јовановића - И раније сам говорио да су сви исти у опозицији, и левица и десница

Foto: Novosti

O izjavi Dragana Đilasa da lista SNS neće imati 40 odsto na izborima, predsednik kaže da u životu nema "mašinskog mozga", i da tako može da broji samo pare na svojim računima.

- Lako je biti neodgovoran i ne govoriti istinu, i uložiti milijarde u kampanju protiv mene. Znate li koliko je medijskih napada izvršeno na njih, a koliko na mene? Jedan prema 270. Jedan napad na njih, 270 napada na mene. Mi ćemo te brojke uskoro pokazati, i za štampana izdanja i za druge medije. Mi nemamo taj problem, neću da se krijem, podržavam onu političku opciju koja vodi zemlju u budućnost, i koja neće našoj zemlji da unese sankcije, ali je neće ni poniziti - rekao je predsednik.

Vučić je, komentarišući izjavu Miloša Jovanovića, podsetio da je i ranije govorio da su svi isti, i levica i desnica u opoziciji.

- Hvala što ste to rekli, da svi znaju da nema razlike između vas. A utakmica tek počinje, pisalo je na tarabi ko će šta da dobije, a ja se uzdam u narod i odgovornost. Moja vera u ljude se do sada pokazala ispravnom - zaključio je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)