GRAĐANI SU BILI PONOSNI NA GOVOR PREDSEDNIKA: Premijerka poručila - "Vučić na najbolji način predstavio Srbiju"

Novosti onlajn

22. 09. 2023. u 13:05

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u govoru na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija na najbolji način predstavio poziciju Srbije, a na kritike iz opozicije poručila je da je važno da Vučić nije ponovio nijednu grešku one opozicije koja je vladala od 2000. do 2012. godine.

ГРАЂАНИ СУ БИЛИ ПОНОСНИ НА ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА: Премијерка поручила - Вучић на најбољи начин представио Србију

Foto Tanjug

Brnabićeva je istakla da je ogromna većina građana juče bila ponosna na govor predsednika ističući da je taj govor bio iskren, hrabar, precizan i ne samo da je na najbolji način predstavio poziciju Srbije, već je ukazao i na dalekosežne posledice koje mogu nastati zbog kršenja međunarodnog prava, Povelje i principa Ujedinjenih nacija.

Brnabićeva je, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše reagovanje predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića koji je rekao da je Vučić ponovio grešku od prošle godine, odnosno da nije pomenuo da je za Srbiju neprihvatljiva stolica Kosova u Ujedinjenim nacijama, rekla da za greške koje je Jeremić počinio dobio je naslovnu stranu u albanskim medijima na Kosovu i Metohiji na kojoj je pisalo "Hvala, Vuče".

- Toliko o tome kako je on štitio interese Srbije - rekla je Brnabićeva i dodala da Vučić nije ponovio nijednu grešku ni Borisa Tadića, ni Dragana Đilasa, ni Zdravka Ponoša, Miloša Jovanovića i čitavog, kako je rekla, kvazipatriotskog bloka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (33)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)