NASTAVAK POSETE EGIPTU: Održan sastanak ministra Vučevića sa državnim ministrom za vojnu proizvodnju al Din Mustafom (FOTO)

Novosti online

07. 08. 2023. u 18:50

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa državnim ministrom za vojnu proizvodnju Mohamedom Salah al Din Mustafom, u nastavku posete Arapskoj Republici Egipat.

НАСТАВАК ПОСЕТЕ ЕГИПТУ: Одржан састанак министра Вучевића са државним министром за војну производњу ал Дин Мустафом (ФОТО)

FOTO: MOS

Nakon sastanka u užem formatu ministra Vučevića i državnog ministra al Din Mustafe, današnji susret bio je prilika za razgovore o mogućnostima za dalji razvoj i unapređenje vojno-tehničke saradnje. Razmatrani su, takođe, i konkretni modaliteti u tom pravcu, imajući u vidu da je konstatovan uzlazni trend u domenu saradnje Srbije i Egipta.

FOTO: MOS

Tokom današnjeg susreta naglašeno je da su industrije naše dve zemlje u tom segmentu vrlo komplementarne i konstatovano da je zajednička proizvodnja moguća i poželjna, kao i da će se na tome hitno raditi. Egipatska strana izrazila je posebnu zainteresovanost za transfer naših tehnologija.

Sastanku su prisustvovali i članovi delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

BONUS VIDEO: Brnabić: Da li će se u Sloveniji tražiti smene političara zbog elementarnih nepogoda?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (92)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić