TERZIĆ ODGOVORIO IVANU KOSTIĆU: Za razliku od dverjana koji menjaju politiku kako vetar duva, Vučić ispravlja njihove pogubne greške

Novosti Onlajn

07. 08. 2023. u 14:07

ČLAN Predsedništva SNS-a Miloš Terzić reagovao je na pisanu izjavu potpredsednika Srpskog pokreta Dveri Ivana Kostića koji je danas upitao „da li je rukovodstvo Srbije odustalo od posebne sednice Saveta bezbednosti UN u vezi sa Kosovom i Metohijom“.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО ИВАНУ КОСТИЋУ: За разлику од дверјана који мењају политику како ветар дува, Вучић исправља њихове погубне грешке

Foto: SNS

Za razliku od dverjana koji svoju politiku menjaju kako vetar duva i koji nikada nisu propustili priliku da prave trule političke kompromise sa onima koji su nam najviše štete naneli po pitanju Kosova i Metohije, i koji su izmestili pregovore iz sistema UN u sistem EU, Aleksandar Vučić se iz sve snage bori da ispravi njihove pogubne političke greške i da na sednici SB UN ukaže na probleme sa kojima se suočava srpski narod na KiM.

Ono što Aleksandar Vučić obeća građanima Srbije to uvek i ispuni i tako će biti i sada i upravo je on zaslužan za to što se držimo Rezolucije 1244 i što ne odustajemo od odbrane naših nacionalnih vrednosti na KiM. Zahvaljujući veštom diplomatskom umeću uspeli smo da utičemo na to da 28 država povuče odluku o priznanju lažne države i da sprečimo prijem tzv. Kosova u međunarodne organizacije koje se nalaze u sistemu UN, uključujući i UNESKO i INTERPOL.

Izbegava Kostić, udarajući na sopstvenu državu, da prizna ono u šta su svi upućeni, a to je da srpski narod na KiM nikada nije imao veću institucionalnu i materijalnu podršku Beograda kao što je to danas. Te podrške naravno nije bilo do 2012. godine jer se novac iz budžeta i iz Kolubare odvajao za političke aktivnosti Dveri, a ne za Srbe na KiM. Otud dolazi i manipulacija Kostića koji misli da Srbi na KiM pate od političke amnezije i da se ne sećaju koliko su štete naneli našem narodu u tom periodu kroz saradnju sa predstavnicima bivšeg lopovskog režima.

U maniru onih koji Srbiji ne žele dobro, Kostić se pridružuje hibridnom ratu protiv Srbije, dok pritom ne pominje one koji maltretiraju i hapse Srbe, grade nelegalne baze na zemlji srpskih domaćina i kriminalizuju one koji se suprotstavljaju velikoalbanskom teroru Aljbina Kurtija.

Srpsko rukovodstvo na čelu sa Aleksandrom Vučićem nikada neće odustati od borbe za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i diplomatske borbe za prava našeg naroda u međunarodnoj areni i zato preporuka Kostiću da se ne pridružuje hibridnim udarima dela kolektivnog Zapada na Vučića ne bi li se oslabila pozicija Srbije po pitanju KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (42)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!