TERZIĆ ODGOVORIO TATJANI MANOJLOVIĆ: Srbi sa KiM sada zahvaljujući Vučiću imaju najveću institucionalnu i materijalnu podršku

Novosti online

24. 07. 2023. u 14:30

ČLAN Predsedništva SNS Miloš Terzić, se oglasio povodom izjave narodne poslanice Tatjane Manojlović.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО ТАТЈАНИ МАНОЈЛОВИЋ: Срби са КиМ сада захваљујући Вучићу имају највећу институционалну и материјалну подршку

Foto: SNS

"Kako te 1999. godine tako i danas Aleksandar Vučić je uz srpski narod sa Kosova i Metohije bio uvek kada je najteže. Shodno tome Srbi sa KiM mu pružaju apsolutnu i nedeljivu podršku, jer znaju da se svim srcem bori za očuvanje srpskih nacionalnih vrednosti na prostoru naše južne pokrajine i da nikada neće dozvoliti da nam se ponove pogromi i stradanja poput onog iz 2004. godine, kada su nasilje nad našim narodom nemo posmatrali saborci Tatjane Manojlović iz Demokratske stranke, a da prstom mrdnuli nisu.

Zbog njihove pogubne politike koju i danas predstavlja Tatjana Manojlović  najviše Srba se upravo u periodu od 2000. do 2012. godine iselilo sa KiM, jer nisu imali nikakvu institucionalnu, a ni materijalnu podršku sopstvene države. Toliko su lošu politiku imali da su pola sredstava opredeljenih za KiM vraćali u budžet. Činjenica je da su sredstva završavala u džepovima funkcionera DS-a koji su se 12 godina bogatili na muci i nesreći srpskog naroda. Zato iznošenjem bezobzirnih laži na račun predsendika Vučića i srpskog naroda na KiM Tatjana Manojlović pokušava da prikrije katastrofalne rezultate dvanaestogodišnje vladavine bivšeg lopovskog režima, misleći da građani Srbije boluju od političke amnezije.

To joj nikako neće poći za rukom, jer građani dobro pamte kako su ona i njen DS uništavali Srbiju. Za razliku od vremena njihove vlasti, Srbi sa KiM sada zahvaljujući Vučiću imaju najveću institucionalnu i materijalnu podršku kako bi opstali i ostali na svojim vekovnim ognjištima, a novi pogromi se nikada neće ponoviti upravo zbog snage srpske države koju je na noge podigao Aleksandar Vučić. Dok Aljbin Kurti jasno kaže da je Vučić najveća prepreka nezavisnosti tzv. Kosova, Tatjana Manojlović uz ostatke pokojnog DS-a o priznanju lažne države i njenom članstvu u sistemu UN mogu samo, zajedno da sanjaju", napisao je Terzić u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)