MILICA NIKOLIĆ O ĐILASU: Lopov uvek misli da svi kradu, a prevarant da svi varaju

Novosti onlajn

31. 07. 2023. u 21:12

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o Draganu Đilasu.

МИЛИЦА НИКОЛИЋ О ЂИЛАСУ: Лопов увек мисли да сви краду, а преварант да сви варају

Foto: SNS

"Lopov uvek misli da svi kradu, a prevarant da svi varaju! Samo, nikako da nauče lopovi iz bivšeg režima da se građani ne mogu prevariti. Kao što nije mogao ni Đilas kada su ga, posle brutalne krađe svega čega se dotakao, građani poslali u političku prošlost, gde će zauvek i ostati.

Ima više od godinu dana kako im predsednik Vučić govori da će izbori biti kada god požele i da će vlast isključivo osvajati na izborima, voljom naroda. A pošto su lopovi iz bivšeg režima svesni šta bi im građani na izborima poručili, ćutali su lešinari godinu dana, čekajući tragediju. Tragediju, a za njih šansu, koju će svaki put monstruozno zloupotrebiti ne bi li tako došli na vlast. Pa onda zapomažu, kako oni zapravo hoće izbore, ali i neće, a za sve što postoji i što ne postoji, kriv im je, kao i uvek, predsednik Vučić.

I kada god ovaj lopov krene da govori o novcu, znači da se na onih 619 miliona ne bi zaustavljao. Kada govori o medijima, znači da bi stavio sve pod Šolakovu i svoju kontrolu pa da svi budu “nezavisni” i “nenasilni”, baš kao što je on pre nekoliko dana bio prema novinarki na njihovoj tajkunskoj televiziji.

Kada govori o izgradnji, hteo bi on da izgradi, ali nešto poput mosta na Adi, koji je koštao više nego danas neki auto-put. A time bi njihovi tajkunski džepovi postali još teži.

Predsednik Vučić je od takvih lopova 2012. godine Srbiju spasio. Spasio i preporodio. I znaju građani dobro da su, zahvaljujući Vučiću, plate i penzije duplo veće od vremena ovakvih lopova koji su Srbiju brutalno oglodali. I znaju građani sve, znaju i ne mogu se nikada prevariti. Zbog toga, iznova sve veće i veće poverenje i podršku pružaju predsedniku Vučiću, jer za razliku od lopova iz bivšeg režima, poverenje naroda je uvek opravdao", navela je Nikolićeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (7)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!