KURTI ŽIVI DA BUDE NOVI ENVER HODŽA: Cilj mu je da protera sve Srbe sa KiM

Novosti onlajn

02. 07. 2023. u 10:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je o torturi koju je prošao njegov sin, Danilo Vučić, koji je posetio južnu srpsku pokrajinu na Vidovdan. Predsednk je ovom prilikom i govorio o ambicijama lažnog premijera Aljbina Kurtija koji želi da postane novi Enver Hodža.

КУРТИ ЖИВИ ДА БУДЕ НОВИ ЕНВЕР ХОЏА: Циљ му је да протера све Србе са КиМ

Foto: Fotomontaža

- Ja sam ponosni otac koji nije rekao svom sinu da ide, rekao sam mu da ne ide, jer znam ko dole vrši vlast. On je želeo da ode, rekao je da nijedne godine nije propustio . Shvatio sam, čim su ga prvi put zaustavili kod Ajvalji, pratili su ga sve vreme, tobož krišom, kao deca se sakrivaju, za sve to imamo dokumentaciju. Onda ga slikaju i snimaju. Ja živim za obilaznicu i fabriku, za napredak srpske ekonomije. Kurti živi da bude Enver Hodža i da protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta. To mu je jedina opsesija. To je đak Adema Demaćija. To je čovek koji je vreme kada je Tito bežao da bilo koga drži zatvorenog od Albanaca, držao Srbe po kazamatima, ili ih likvidirao, Adem Demaći je 18 godina probeo da robiji. Možete da mislite kakav je to antisrbista i ekstremista bio. Naravno da sam se ceo dan tresao od straha. Tek kada se Danilo vratio negde oko ponoći sam saznao šta se se tačno desilo. Taj iz ROSU mu kaže "ja sam za Kurtija" i drži pušku, on kaže "Ja sam za Vučića i šta ćeš sad". Još je bio srećan što mu je palo na pamet da im kaže "To je vaš predsednik" - naveo je Vučić i dodao:

- Pitaju ga za ime oca on kaže "Aleksandar, to je moj tata i vaš predsednik". Nema tu ničeg racionalnog, on samo želi da bude novi Zelenski. I sada, pošto ja očekujem veliku ofanzivu Ukrajine i to u dva pravca - jednu u pravcu Bahmuta, jedan mnogo veći ka Energodaru i Melitopolju. Mislim da su premili više desetina brigada i da će da probiju ruske odbrane u tom delu. Ne mislim ovde da za nekoga navijam, nego mislim da će se to desiti. Uz ogromne žrtve naravno. I pošto oni misle da će to da promeni tok ratovanjajer im je to važno pred Samit u Viljnusu i čekaju da dobiju otvorenu kartu za članstvo u NATO, i veruju da to velikom ofanzivom i udarom ruskim trupama mogu da urade.  Kada to krene, onda ćete videti dodatnu ofanzivu Kurtija na Kosovu. I molim Srbe da se čuvaju, i da sve oni koji misle da bi ti neljudi mogli da krenu za njih, da se sklone. Jer taj čovek nije svoj. Znam šta govorim. Plašim se da će taj teroro postati još žešći. On je sebe zamislio u ulozi Zelenskog, novog albanskog lidera koji će da ujedini sve albanske zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (103)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)