LUNETOV ADVOKAT ZA "NOVOSTI": On je hrabar, izdržaće nepravdu! Ima podršku porodice i svog naroda

D. Z.

15. 06. 2023. u 16:27

NEBOJŠA Vlajić advokat uhapšenog trenera Kik boks kluba iz Kosovske Mitrovice Miluna Milenkovića Luneta (35) kojem je Osnovni sud u Prištini po nalogu tužilaštva odredio pritvor u trajanju od 30 dana zbog navodnog krivičnog dela terorizma i koji je prosleđen na izdržavanje kazne u Zatvorsku ustanovu Visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva uložiće žalbu Apelacionom sudu Kosova na pomenutu sudsku odluku.

ЛУНЕТОВ АДВОКАТ ЗА НОВОСТИ: Он је храбар, издржаће неправду! Има подршку породице и свог народа

Foto: Facebook

Kako je Novostima izjavio advokat Vlajić, ne postoji niti jedan dokaz za delo koje je navodno počinio Milenković.

- Što se tiče njegovog fizičkog stanja ne mogu da pričam ali on je čvrst i hrabar i siguran sam da će da izdrži tu nepravdu koja mu je naneta, jer znamo da je siguran da nije kriv ni za šta ali i da ima podršku ne smao svoje porodice već i svog naroda - ističe za "Novosti" advokat Vlajić, a žalbu na odluku o pritvoru do 30 dana Radošu Petroviću i Dušanu Obrenoviću uložiće, takođe, njihovi branioci.

Budući da je Apelacioni sud potvrdio prvobitnu sudsku odluku o produžetku pritvora Petroviću i Obrenoviću, prema rečima advokata Predraga Miljkovića, odbrana će podneti žalbu za zaštitu zakonitosti tzv Vrhovnom sudu Kosova.

- Moj klijent Dušan Obrenović je fiziči bolje ali je i dalje uplašen ali je sud odbio zahtev za njegov premeštaj u pritvor u Mitrovici - kaže za "Novosti" advokat Miljković.

I dok je Milun Milenković Lune optužen na zavodni terorizam tj. stavlja mu se na teret napad na prostorije Opštinske izborne komisije u Mitrovici kraje prošle godine, Petrović i Obrenović se terete za nerede u Zvečanu 29. maja iako su brojni snimci poklazali da su oni izvučeni iz mase okupljenih građana pre početka sukoba u kojima nisu ni mogli da učestvuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!