"GLAVNI VAZAL SVIH STRANIH AMBASADA" Petković: Jeremić u poznatom slugijanskom maniru napada predsednika Vučića (FOTO)

Novosti online

04. 06. 2023. u 13:24

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković odgovorio je Vuku Jeremiću povodom optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ГЛАВНИ ВАЗАЛ СВИХ СТРАНИХ АМБАСАДА Петковић: Јеремић у познатом слугијанском маниру напада председника Вучића (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Glavni vazal svih stranih ambasada preko kojih je pokušavao da se dokopa vlasti, Vuk Jeremić u poznatom slugijanskom maniru napada predsednika Aleksandra Vučića koji se danonoćno bori za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Jeremić, koji je pomogao da se na tacni isporuči takozvana nezavisnost Kosova, koji je pomogao da se pregovori o KiM izmeste iz UN u EU, kome je lično uživanje na račun građana Srbije bilo uvek na prvom mestu nema ni trunke morala ni kredibiliteta da za svoja nepočinstva optužuje Vučića.

Nikada Aleksandar Vučić neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova koju su za Jeremićevog vakta “uspešno” izdejstovovali, niti će se boriti praznim rečima, već interese Srba na KiM u ovom osetljivom trenutku brani aktivnom diplomatijom i odlučnim koracima, uz pripritet očuvanje mira, ali ćemo znati da sačuvamo svoj narod ako neko pređe crvene linije.

Nema sumnje da će i za ove svoje “usluge” Jeremić dobiti nove pohvale iz Prištine, dok će Vučića uvek i jedino podržavati srpski narod - naveo je u saoštenju Petković.

BONUS VIDEO: UDARALI ČOVEKA KAIŠEM - Desničari napravili incident na protestu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili