PRELAZNE VLADE NEĆE BITI Vučić: Isuviše volim Srbiju, ne dam da je uništite

Novosti online

04. 06. 2023. u 12:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da opozicija može da zaboravi na prelaznu vladu.

ПРЕЛАЗНЕ ВЛАДЕ НЕЋЕ БИТИ Вучић: Исувише волим Србију, не дам да је уништите

Foto: Z. Jovanović

- Što se prelaznih vlada tiče, slobodno mogu da zaustave te maštarije. Prelazne vlade neće biti dok sam ja predsednik Republike, ili dok sam živ. Ili može moj mandat da bude prekinut onako kako je to juče predloženo ispred Skupštine. Dakle, da ponovim, prelazne vlade neće biti. Neće je biti zato što to ne bi bila vlada Srbije, već bi bila vlada interesnih grupa, tajkuna i stranaca. Ova vlada bi za šest meseci uništila Srbiju, sedam ili osam puta brže nego DOS što je to uradio. Ja isuviše volim Srbiju, i možete samo da maštate o prelaznim vladama - kazao je on.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Nakon manifestacije predsednik se obratio građanima, a više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (197)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)