POKRET SOCIJALISTA MILIVOJEVIĆU: Idi u svoju matičnu ambasadu, pa tamo traži smenu Bajdena i direktora CIA zbog masovnih ubistava u SAD

Novosti online

18. 05. 2023. u 18:11

POKRET socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin poručio je poslaniku Demokratske stranke Srđanu Milivojeviću da ne preti srpskom narodu i srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću, već da ode u svoju matičnu ambasadu u Beogradu i da tamo zatraži smenu Bajdena i direktora CIA zbog 200 mrtvih u masovnim ubistvima u Sjedinjenim Američkim Državama.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА МИЛИВОЈЕВИЋУ: Иди у своју матичну амбасаду, па тамо тражи смену Бајдена и директора ЦИА због масовних убистава у САД

Foto: Printscreen

Da li slučaj Milivojević zna da frflja o nečemu drugom osim o sili? Umesto što slučaj Milivojević preti srpskom narodu i srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću neka bolje odmah ode u svoju matičnu ambasadu i zatraži smenu Bajdena i šefa CIA zbog 200 mrtvih u masovnim pucnjavama u SAD. Neka žuti lešinar ne preti srpskom narodu, predsedniku Vučiću i direktoru BIA Vulinu, a pogotovo neka više ne koristi tragediju Srbije da nahrani svoju zavist i komplekse, gadi se srpskom narodu. Bedno je i sramno je da slučaj Milivojević pominje decu uopšte, kada mrtvu decu koristi u političke svrhe i želi da dete predsednika Vučića završi u šahtu kao Gadafi. Slučaj Milivojević se gadi srpskom narodu - poručili su u Pokretu socijalista reagujući na uvrede koje je poslanik DS-a Srđan Milivojević izneo na račun predsednika Vučića i direktora BIA Vulina u Skupstini Srbije.

BONUS VIDEO: CEO TIM KAO JEDAN: Za heroje iz Kosovskog Pomoravlja domaćinski doček kod Predejana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (33)

VAŽAN SASTANAK: Vučić sutra sa DŽejmsom OBrajanom