POKRET SOCIJALISTA NOVI SAD: Brković i Pogačar sa poljoprivredom imaju veze samo onoliko koliko nestrpljivo čekaju žetvu kanabisa

Novosti Onlajn

17. 05. 2023. u 14:09

POVODOM aktuelnih poljoprivrednih protesta, oglasio se i gradski odbor Pokreta socijalista u Novom Sadu.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА НОВИ САД: Брковић и Погачар са пољопривредом имају везе само онолико колико нестрпљиво чекају жетву канабиса

Foto: Novosti

- Unuk crnogorskog ustaše Jevrema Brkovića i njegov drug Pogačar sa poljoprivredom imaju veze samo onoliko koliko nestrpljivo čekaju žetvu kanabisa. Kako borci protiv nasilja mogu da budu Pogačar i Brković koji su razbijali prostorije Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista u Novom Sadu?

Kažu Pogačar i Brković da nisu cepali srpsku zastavu, ali su zato prekrečili zastavu Srbije. Koliko je samo sramno i bedno to što Novosađanima unuk crnogorskog ustaše koji voli da prekreči srpsku zastavu soli pamet o nasilju i mržnji, to je uvreda zdravom razumu. Ni poljoprivrednici, ni bilo ko drugi koji pošteno živi od svog rada nema baš nikakve veze sa neradnicima i profesionalnim štrajkačima kakvi su Brković i Pogačar.

Predsednik Aleksandar Vučić rešava probleme, bori se za Srbiju, dok probleme stvaraju oni koji Srbiji i srpskom narodu ne žele dobro. Pogačar i Brković su konačno priznali da hoće da Srbija stane i mi iz Pokreta socijalista im poručujemo da ćemo se boriti protiv njih i svih onih koji bi da srpska država stane, jer naš jedini cilj i interes je da Srbija krene, da se razvija i napreduje - poručili su u Gradskom odboru Pokreta socijalista Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)