"ORGANIZATORI PROTESTA ZLOUPOTREBILI ŽRTVE NESREĆA": Žarić Kovačević - Danas se desio poraz svega što je normalno

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:54

DANAS se na ulicama Beograda i još nekih gradova u Srbiji desio poraz - poraz svega što je normalno i pristojno, poraz života i žrtava tragedije, poraz političkog delovanja, jer su organizatori protesta zloupotrebili žrtve nesreća koje su se desile kako bi napravili korak ka funkcijama i foteljama, kaže Jelena Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ОРГАНИЗАТОРИ ПРОТЕСТА ЗЛОУПОТРЕБИЛИ ЖРТВЕ НЕСРЕЋА: Жарић Ковачевић - Данас се десио пораз свега што је нормално

Foto: SNS

- Isti oni koji godinama unazad pribegavaju verbalnom, pa čak i fizičkom nasilju, čak i u instituciji kakva je Narodna skupština, danas su, izvrgavajući ruglu Dan žalosti, pozvali na rušenje države i ubistvo Predsednika Aleksandra Vučića. Organizator protesta, Srđan Milivojević iz "Demokratske" stranke je i ranije pretio Predsedniku i njegovoj porodici priželjkivajući da će završiti u šahtu kao Gadafi. Milovan Brkić je danas javno i bez zadrške pozvao omladinu na puške, na rat, na obračun, na kraju na ubistvo Aleksandra Vučića, što smatram činom ravnim državnom udaru - ističe Žarić Kovačević.

Dodaje i to da pokušaj destabilizacije države ni ova put neće uspeti.

- Oni koji sebe nazivaju političarima, opozicijom, danas su pokazali da nisu opozicija vlasti, već rođenoj državi. Unošenje nemira, haosa i pokušaj destabilizacije države ni ovoga puta im neće uspeti, jer je Srbija pristojna zemlja, na čelu sa Aleksandrom Vučićem kome je narod dao legitimitet na direktnim izborima - poručila je Žarić Kovačević.

BONUS VIDEO: "PUŠKAMA REŠITI SUDBINU SRBIJE" Milovan Brkić poziva na ubistvo Vučića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)