MALI O PRETNJAMA VUČIĆU: "Jel to ono zaustavljanje nasilja koje opozicija pokušava da podvali našem narodu"

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:27

MINISTAR finansija Siniša Mali rekao je danas, povodom pretnji koje je Milovan Brkić uputio predsedniku Vučiću, da se ustaljena praksa pretnji predsedniku nastavlja, i to kroz monstruozne izjave koje su stigle u ime "građanske opozicije".

МАЛИ О ПРЕТЊАМА ВУЧИЋУ: Јел то оно заустављање насиља које опозиција покушава да подвали нашем народу

Foto: Tanjug

- Jel to ono zaustavljanje nasilja koje opozicija pokušava da podvali našem narodu? Neće vam proći! Nasilje rađa nasilje, nasilnici rađaju mržnju na koju ne pristajemo. Jer, iz prevelike boli svih ovih dana može se roditi samo ljubav potrebna da se ona ublaži - kazao je ministar Mali.

On ističe da će se Srbija svim svojim snagama izboriti sa strašnim tragedijama koje su se desile, da je Srbija tu za njene građane i da će Srbija osuditi svaki pokušaj serviranja nasilja kao odgovora na bilo šta.

- Zajedno smo u ovom bolu, saosećamo sa porodicama postradalih, ali nećemo dozvoliti sejanje straha i mržnje, niti bilo kakvo novo nasilje. Srbija je tome rekla ne! Javne pretnje smrću predsedniku naše države nisu borba protiv nasilja. Uz Vas smo predsedniče i uz naš narod - zaključio je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024