JOVANOV OSUDIO PONAŠANJE ORGANIZATORA PROTESTA: Svi njihovi zahtevi su politički, ovo nema veze sa nasiljem

Novosti online

08. 05. 2023. u 17:22

U TRENUTKU kada su Srbiju obeležile dve velike tragedije, određeni opozicioni političari i mediji, bez imalo ljudskosti i empatije bi na ulice. Sad trkom na ulice da pokažu svoje lice, kao da niko do sad nije video i razumeo šta oni žele.

ЈОВАНОВ ОСУДИО ПОНАШАЊЕ ОРГАНИЗАТОРА ПРОТЕСТА: Сви њихови захтеви су политички, ово нема везе са насиљем

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov za "Alo!" kaže da dok porodice oplakuju svoju decu, žrtve dvojice pomahnetalih ubica, delu opozicije je jedino stalo da se na ulici bori za političke ciljeve. 

"Najčudnije u svemu je što oni koji pozivaju na proteste protiv nasilja, godinama vode strašan verbalni rat za istrebljenje neistomišljenika. Njihove gnusne napade ne trpe samo političari, već i glumci, sportisti, novinari, svi oni koji iznose svoje mišljenje, a nije po merilima te opozicije", navodi Jovanov. 

Oni su isključivo izneli političke zahteve koji nemaju nikakve veze sa borbom sa nasiljem, već se radi o zloupotrebi jedne velike tragedije, koja je zadesila naš narod.

Jovanov upozorava da se vde radi o pokušaju urušavanja našeg sistema bezbednosti o čemu govore i zahtevi za smenu ljudi upravo iz te sfere.

"Sve ovo upućuje na zaključak, da je cilj slabljenje naših nezbednosnih snaga i da su umešane i određene strane sile. Ovo niko u svetu nikada nije ni pokušao da uradi, smatram da zaslužuju najdublji prezir svih građana Srbije", rekao je jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)