JEZIVA FOTOGRAFIJA: Pronađena u blizini pravoslavne crkve u Vinkovcima - Srbi obešeni o drvo (FOTO)

Novosti online

22. 03. 2023. u 12:24

U BLIZINI pravoslavne crkve u Vinkovcima pronađena je jeziva fotografija na kojoj je napisano "Serbian family tree" (srpsko porodično stablo), a na kojoj su nacrtani leševi obešeni o drvo, saopštila je Dragana Jeckov iz SDSS-a u Saboru.

ЈЕЗИВА ФОТОГРАФИЈА: Пронађена у близини православне цркве у Винковцима - Срби обешени о дрво (ФОТО)

Foto: Jutjub Printskrin

- Slika je školski primer poziva na nasilje i mržnju usmerenu prema određenoj skupini zbog etničke pripadnosti, jasno prema kome, prema Srbima i srpskoj zajednici, prema pravoslavnim vernicima - kazala je Jeckov pokazujući crtež stabla na kojem vise ljudi s natpisom "Serbian family tree".

Treba se ograditi od mrzitelja i ovakvih poruka i njihovih namera jer su one opasne i pogubne za uređeno društvo, važno je reći ne takvim porukama, ne mržnji, poručila je zastupnica SDSS-a te poderala sliku i poručila da ona pripada u smeće.

Foto: Jutjub Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (24)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!