"OČEKIVALI SU DA ĆE OBRISATI PATOS SA MNOM" Vučić o Sednici o KiM - "Videli ste nasilništvo i divljanje i niko nije isključen ni opomenut"

Novosti onlajn

10. 02. 2023. u 21:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva. Predsednik je komentarisao posebnu sednicu o Kosovu i Metohiji.

ОЧЕКИВАЛИ СУ ДА ЋЕ ОБРИСАТИ ПАТОС СА МНОМ Вучић о Седници о КиМ - Видели сте насилништво и дивљање и нико није искључен ни опоменут

Foto Tanjug/Rade Prelić

Predsednik kaže da je četvrti put učestvovao u raspravi u Skupštini, i da su neki očekivali da će "obrisati patos" sa njim, ali se to nije dogodilo.

- Činjenice i rezultati najbolje govore. Međutim, interesantno je da niko nije primetio. Sećate se kada smo imali obične rasprave u Skupštini, ranije, bez prisustva predsednika, tada bi predsednici parlamenta isključivali čitave poslaničke grupe. Sada ste videli nasilništvo i divljanje čitavih poslaničkih grupa, pokušaj fizičkih napada, i niko nije isključen ni opomenut sa sednice. I niko da kaže da je to nekakav napredak po pitanju procedura, jer niko nikoga nije hteo da isključi iz važne rasprave - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (88)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati