VUČEVIĆ ODGOVORIO TADIĆU: Bolje da se ne oglašava, svojim mišljenjem ponižava sopstveni narod - on je pustio Kurtija na slobodu

Novosti online

24. 01. 2023. u 14:30

BORIS Tadić bolje da se ne oglašava jer svojim "mišljenjem" ponižava sopstveni narod, jer se mi i dalje dobro sećamo da je on pustio Kurtija na slobodu, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Боље да се не оглашава, својим мишљењем понижава сопствени народ - он је пустио Куртија на слободу

Foto: Petar Milošević

- Krivo mi je i ne mogu da mu oprostim to što je sa svojom garniturom "političara" učestvovao u sistemskom uništavanju države, što mu je akcenat bio na gašenju radnih mesta i putovanju po regionu kako bi se što pre izvinio za to što Srbi uopšte postoje. Njemu je daleko lakše bilo jer niko nije imao čime da ga uceni kad je u pitanju Kosovo - ne bi mu ukinuli investicije, jer ih nije ni bilo - navodi Vučević.

- Tadić je u svoje vreme nizom katastrofalnih odluka Srbiju vratio nekoliko ne koraka nego kilometara unazad, a tu su i bezbrojni sramni potezi oko Kosova, koji su nam samo zadali jače i teže udarce u borbi za budućnost. Treba se sad uhvatiti ukoštac s posledicama njegovih odluka, ali dobro je što je narod otrežnjen i svestan da Tadićevo mišljenje više nema nikakvu težinu - zaključio je ministar odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (77)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)