NIKO više ne spominje NATO bombardovanje albanskih izbeglica kod Koriše. Kosovo i Metohija, 14. maj 1999. godine.

Komentari (6)

Spomenka

15.01.2023. 08:05

Gde je nase sudstvo postoi li medunarodni sud zasto se nije do sada sudilo tom lazovu. Koje nadlezan za sve lazi koje su iznete protiv nas i naseg naroda. Pravda mora da izade na videli. Zasto ne postavite to pitanje americkom ambasadoru svaki dan.

zora

15.01.2023. 08:21

Nece uci u istoriju kao veliki covek vec kao spletkaros i djubre, a da ne zaboravimo da ga "gore" ceka kazna za navek. Skoro ce mu otvoriti vrata znajuci kako je mator.

buki

15.01.2023. 08:27

Ako imamo fotografije te kolone pobijenih Albanaca sa decom, treba ih često objavljivati iz dva razloga. Prvi je da svet i mladi Albanci vide šta su im Nato - ''prijatelji'' radili, a drugi da ih Voker i njemu slični ne bi upotrebili u prljavoj propagandi protiv srpskog naroda. Bilo bi dobro snimiti i film, ne o tome šta su albanski teroristi radili Srbima, nego o tome šta su Zapadni zlikovci radili Albancima i Srbima, kako su izazivali sukobe naoružavajući njih a satanizujući nas, kako su uranijumom ubijali i jedne i druge, kako su štitili SAD vojnike dajući im posebnu hranu i vodu, dok su italijanski masovno otrovani i umiru od karcinoma. Materijala za prikazivanje Nato zločina ima na pretek i mislim da u cilju pomirenja regiona, o tome treba snimiti bar nekoliko filmova. Približimo patnju Srba i drugih naroda Balkana svetu, i započnimo filmsku degradaciju ovog zločinačkog saveza, a potom će možda isto uraditi i narodi Iraka, Libije, Sirije i drugih, koji su takođe na svojoj koži osetili obim Nato zla.

VV

15.01.2023. 08:48

Izdati poternicu za izazvana zlodela i zabraniti mu ulazak na teritoriju Srbije pa da bude uhapšen pri pokušaju ulaska! Zvanično! A Klintonov i njegov spomenik pokazati svetu i postaviti na mesto na kojem budu streljani za zlodela posle javnog sudjenja i presude!

Branko

15.01.2023. 12:54

Вокер је узор оператера царства лажи један њихов високи функционер каже да ће остварити циљ кад све оно у шта њихови сународници верују буде лаж..