ZAPAD TOLERIŠE ALBANSKE ISPADE: Kurti i Osmanijeva žele teritorije NATO država, a evo kako Šešelj komentariše novi fijasko Prištine

Novosti online

15. 12. 2022. u 18:27

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da Albanci neće odustati od svojih težnji za stvaranjem Velike Albanije.

ЗАПАД ТОЛЕРИШЕ АЛБАНСКЕ ИСПАДЕ: Курти и Османијева желе територије НАТО држава, а ево како Шешељ коментарише нови фијаско Приштине

Foto: N. Skenderija

Šešelj je tako prokomentarisao vest koju su objavili grčki mediji da su lideri Albanaca na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti i Vjosa Osmani pozirali sa mapom "Velike Albanije", koja uključuje region Epir i ostrvo Krf.

Lider radikala je podsetio da Albanci žele da prisvoje i teritorije Crne Gore, ali i Severne Makedonije, a obe su članice NATO. Sve to dolazi u trenutku kada Priština najavljuje da će sledeće godine podneti zahtev za članstvo u NATO-u.

Takođe, predsednik SRS je ukazao na činjenicu da je i prava i lažna albanska država nastala voljom zapadnih sila, a ističe da će lažna država Kosovo i definitivno prestati da postoji kada zapadne sile odustanu od tog projekta.

Najveći problem je, objašnjava dr Vojislav Šešelj, to što Zapad toleriše takve ispade albanskih političara. Podseća i an činjenicu da je veliki pritisak na Grčku da prizna lažnu državu Kosovo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest